cover_img

7 jó tanács, ha Kids Club napközis táborba készülsz

7 jó tanács, ha Kids Club napközis táborba készülsz

Kids Club táborba készülsz és ez az első alkalom, hogy velünk táborozol?

Ha igen, akkor az alábbiak a segítségedre lesznek, hogy egy igazi nyári élménnyel gazdagodj!

Figyelj mindig a táborvezetődre

A Kids Club táborokban igazán vidáman és jókedvűen angolozunk, és nagyon sokat játszunk. Ahhoz, hogy a tábor a jó hangulat mellett is hatékony legyen, vannak bizonyos szabályok, amelyeket mindenkinek be kell tartania. Figyelj mindig oda arra, amit a tanáraid mondanak!

Kérdezz és kérd bátran a táborvezetőd segítségét

Bármilyen gondod, bánatod lenne, szólj nyugodtan egy felnőttnek. Ő mindent meg fog tenni, hogy segítsen, de csak akkor van erre lehetősége, ha megosztod vele a problémádat!

Ismerkedj, tegyél szert új barátokra

A Kids Club táborban szinte biztos, hogy lesz olyan kisgyerek, akit még nem ismersz. Legyél nyitott, lehet hogy pont itt fogsz majd egy új és igazi barátra lelni!

Legyél bátor, vegyél részt a játékokban

Bármennyire is nehéznek vagy furcsának tűnjön egy játék, bízz a táborvezetődben! Csak olyat fog kérni, amit teljesíteni tudsz és biztonságos! Még ha nehéznek is tűnik egy játék elsőre, hidd el jó móka lesz!

Gyere kipihenten

Otthon pihenj egy kicsit, amikor hazaérsz a táborból és idejében feküdj le aludni! Fáradtan és ásítozva hogyan tudnád a másnapi szuper programot élvezni?

Csak a legszükségesebb dolgokat hozd magaddal

A táborban a saját játékaidra és a mobiltelefonodra nem lesz szükséged és a sok-sok izgalmas program miatt nem is lesz időd használni.

Szüleid pedig hívhatják a táborvezetőt, az ő telefonszámán téged is bármikor elérnek. Amire szükséged lehet, az egy tolltartó, esetleg ragasztó, papírvágó olló. A saját eszközeidre feltétlenül írd fel a nevedet!

Csokoládét, cukorkát, egyéb édességet, rágcsálnivalót kérünk, ne hozz magaddal, mert a nagy melegben csak megolvad vagy szomjas leszel tőle, s nem tudod jó étvággyal (meg)enni a tábori menüt!

És a legfontosabb, hozd magaddal a jókedvedet, érezd jól magad!

Ha többet szeretnél megtudni a Kids Club táborok működéséről, akkor kattints IDE! 

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.