cover_img

5+1 egyszerű, de nagyszerű ajándék apák napjára

5+1 egyszerű, de nagyszerű ajándék apák napjára

Apák napjára most pár gyorsan, könnyen elkészíthető ajándék ötletet gyűjtöttünk, amellyel megszépíthetitek számukra az ünnepet!

 

Szuperhős kép

Szuperhős

A legértékesebb ajándékok mindig saját kézzel készülnek és látszik rajtuk alkotójuk kéznyoma. Mint ahogy ezen a képen is. A szó legszorosabb értelmében. Amire szükségünk lesz hozzá – egy tenyérre és egy talpra (ez mindig kéznél/lábnál van), papírra, festékre. Részletesebben a gluedtomycrafts oldalon olvashatjuk el, hogyan tudjuk életre kelteni ezt a képet.

Forrás

 

 

Pattogatott kukorica

PopCornA legtöbb kisgyerek szeret apukájával a kanapéra kucorodni és filmet nézni. Nincs is annál jobb, mint pattogatott kukoricát majszolni mozizás közben. Készítsünk apunak egy saját popcorn készletet. Amiből aztán kedvére válogathat. Az elkészítés módját a diyprojectsoldalán találjuk. Aprólékos munka, de a közös élmény megfizethetetlen lesz.

Forrás

 

 

Válogatott finomságok rekesze

Válogatott finomságok rekesze

– még egy ennivaló ajándék ötlet. Mert minden apuka szereti az édességet (nem csak a sült oldalast és a sört). LilLuna kalauzolásával – színes cukorkákkal, jópofa üvegekkel pillanatok alatt egyedi meglepetést varázsolhatunk családunk fejének.

Forrás

 

 

Vintage óra

Vintage óraOnemoretimeevents oldalán található bakelit lemezből készült óra egy igazán különleges ajándék. Kicsit bonyolultabb az elkészítése, de a végeredmény annál látványosabb és különlegesebb. Ez egy tízpontos ötlet!

 

Forrás

 

 

Kulcstartó

KulcstartóFűzzünk gyöngyből egyedi kulcstartót apunak! Mindig magával hordja majd, és biztos nem veszíti el, mert a legdrágább kincse lesz. Hellobee egyszerű gyöngyfűzős ötletével biztos sikert érünk el.

Forrás

 

 

 

Aki későn kapcsol, de mégis szeretne egy utolsó perces, mondhatni last-minute ajándékot készíteni, íme, egy végtelenül egyszerű, de annál látványosabb ötlet.

Last minute+1. Egyedi képkeret (fényképpel) – pár egyszerű hozzávalóval, némi ragasztóval és egy különleges fényképpel pillanatok alatt csodaszép dolgot lehet varázsolni. Csak figyeld apu arcát, amikor kézbe veszi! Leírás a practicallyfunctional oldaláról.

Forrás

 

Boldog Apák Napját Kívánunk! Happy Father's Day!

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.