cover_img

Ádám, a Kids Club és a Bendegúz Angol verseny

Ádám, a Kids Club és a Bendegúz Angol verseny

Sziasztok!

Balázs Ádám vagyok, idén a Bendegúz Tudásbajnokság országos döntőjében 9. helyezést értem el.

Az angol tanulást még az óvodában kezdtem a Kids Club óráin Csohány Kati nénivel. Rengeteg élményem van onnan. Társaimmal együtt nagyon vártuk minden héten a játékos foglalkozásokat, mert sokat mondókáztunk, énekeltünk és nevettünk együtt. Nem is tűnt tanulásnak, csak egy hatalmas mókázás volt.

Az óvodai évek után az iskolában is folytattuk a tanulást együtt, már komolyabb dolgokat vettünk, de még mindig jól szórakoztunk az órákon, sokat nevettünk.

Csak 3. osztálytól szerepelt a tananyagban az angol, nem is volt gond vele, már abban az évben megnyertem az iskolai évfolyamos angol versenyt és dicsérettel végeztem.

Óvodás koromtól, minden évben részt vettem a Kids Club nyári táboraiban, ahol az angol tanuláson kívül kézműveskedtünk is. Kedvenceim a környezetvédő, és az indián tábor volt. Idén, 4. osztályban részt vettem a Bendegúz Tudásbajnokság nevű versenyen, ahol először megyei 4. lettem, ezzel részt vehettem az országos döntőben, ahol 9. helyezést értem el. El sem hittem, amikor szólítottak a színpadra.

Nagyon örültem és büszke voltam, hogy a sok évi játékos tanulás ilyen klassz eredményt hozott. Verseny után rögtön felhívtam Kati nénit, mert szerettem volna neki megköszönni, hogy ilyen sok mindenre megtanított, mert nélküle és a Kids Club nélkül nem ment volna. Nagyon szeretem Kati nénit és jövőre is hozzá fogok járni. Ő az aki megszerettette velem az angol nyelvet és ez már mindig így lesz.

Balázs Ádám, LCF Kids Club Budapest XVII. kerület tanulója

Ádám a rákoshegyi  Czimra Gyula Általános Iskola tanulója,ahol 3.osztályos kora óta tanul angolt heti két órában illetve 4.osztályban heti 3 órában. Nem csak az angol versenyeken,hanem sok versenyen  több tantárgyból is sikerrel szerepelt az elmúlt években. Gratulálunk az iskola pedagógusainak és Ádám édesanyjának is a szép eredményekhez!

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.