LCF KIDS CLUBS

Székesfehérvár, Velence

Elérhetőségek:

Csehné Billig Edina
+36-30/2335-494
edina.billig@gmail.com

Facebook

Csehné Billig Edinának hívnak,és már tizedik éve vagyok Székesfehérváron Kids Club nyelviskola vezetője.

 

Célom, hogy minél több kisgyerekkel megszerettessem az angol vagy a német nyelvet.

 

Ahogy mondani szoktuk, mi nem tanítunk, hanem játszunk angolul!

 

Tudjuk, hogy ezt gyerekeink, azaz tanítványaink és szülei is így gondolják, hiszen a régiek mellett minden évben újak is csatlakoznak hozzánk.

 

Célunk, hogy klubjainkban a gyerekek oldott körülmények között, észrevétlenül, játékosan és vidáman fedezzék fel, s örömmel tapasztalják meg egy másik nyelv világát: az egészen picik még édesanyjuk, édesapjuk vagy netán valamelyik nagymama, nagypapa ölében üldögélve, a nagyobbacskák óvodában, iskolában – társaik körében.

 

Évek óta vezetem a Baby klubokat is, amelyek nagyon sok örömhöz és sikerélményhez juttatnak.

 

Az évente megrendezett közös rendezvényeken pedig akár az összes klubtagunk együtt játszhat William csigával, velünk, társaikkal és szeretteikkel.

 

 Nyári táborainkban azt is kipróbáljuk, hogy milyen jó, ha több korosztály tevékenykedik együtt.

 

Hisszük, hogy majd Kids Clubos gyerekeink gyerekei is megtapasztalhatják mindezt, s mire mostani tanítványaink nagyobbak lesznek, könnyebben boldogulnak bárhol, mert számukra már teljesen természetes lesz, ha nem magyarul kell megszólalniuk.

 

Ezért más és több a Kids Club, mint egy nyelvtanfolyam!

Bródy-Győrfi Kata

6 éve tanítok a Kids Club keretein belül.

 

Ezalatt az idő alatt sok kisgyerek szerette meg a nyelvtanulást és jó érzés hallani,hogy a későbbiekben sikerült kamatoztatniuk a Kids Clubnál tanultakat.

 

Mindemellett a pozitív visszacsatolások sok örömet okoznak: a szülői elégedettség és a gyerekek lelkesedése.

 

Sok szabadságot kapok a munkám kivitelezése során, ahol kreativitásomat is ki tudom használni. Változatos lesz a munkám a gyerekek és magam számára is.

Teker-Árva Erika

Tanítónőként dolgozom hasonló korú gyerekekkel, valamint négy gyermekem van.

 

Jelenleg nagycsoportos óvodásokat tanítok a Kids Club keretein belül,ami igazából egy jó kis móka, hiszen rengeteget játszunk, énekelünk tanulás közben, így szinte észrevétlenül lesznek egyre okosabbak a gyerekek.

 

Ebben a korban még nagyon fogékonyak, és azt tapasztalom, hogy ezek a gyerekek később, az iskolai életben is jóval könnyebben veszik az akadályokat, könnyebben sajátítják el az iskolai tananyagot, hiszen jő alapokkal érkeznek.

Kátai Noémi

Kátai Noémi vagyok, 2 fiúcska anyukája,9 és 6 évesek. Apukájuk  Közép-Amerikából származik.

 

Az Egyesült- Államokban dolgoztam 9 évig.

 

Amikor megszülettek a gyerekek angolul daloltam, meséltem nekik. Ezért szeretem azt a módszert,amit a Kids Club alkalmaz: angolul  játszunk,dalolunk,pont,mint ahogyan az anyanyelvünk elsajátításánál tettük. És mit szeretnek legjobban a gyerekek és mi az ő dolguk: Játszani!!!

 

Öröm a Kids Klub csapat tagjának lenni. It’s FUN!!!

Rólunk:

Nagyon köszönjük az elmúlt tanévet a Kids Clubnak és főként Neked.
Vince minden foglalkozásra rendkívül lelkesen ment, nagyon színes, mozgalmas és igazán szerethető foglalkozásokat tartottál. A változatos feladatok ötletessége a nyílt napok alkalmával bennünket szülőket is lenyűgözött. Azt tapasztaltam, hogy játék közben gazdagodik a szókincsük és fejlődik a beszédkészségük. Az iskola előtti években a tanulásnak ezt a módszerét és ennek eredményességét nagyon jó látni a gyermekünkön! Köszönjük szépen és további sikereket kívánok Neked/Nektek!

Peidl-Örkényi Helén

Gyertek el egy ingyenes próbaórára! Mi szeretettel várunk benneteket!

Nézd meg, hogy hol van lehetőséged a próbaórára! Kattints a képre!

Az oldal sütiket használ, hogy a legjobb élményt nyújtsa. Az Sütik elfogadása gombra kattintva fogadhatja el.