í

LCF Kids Club Angol Gyermek Nyelvtanfolyam

Budapest X.

Baffia Zsanett vagyok, az LCF Kids Club X. kerületi franchise képviselője.

 

Általános iskolai tanulmányaim 3. évében találkoztam először az angol nyelvvel, és azonnal megtapasztaltam a „szerelem első látásra” érzést a nyelvvel kapcsolatban.

 

Azóta az életem szerves része, mindennap használom, és igyekszem szinten tartani, fejleszteni, színesíteni a már meglévő tudásomat. Azt hiszem, a nyelvtanulás egész korai szakaszában megfogalmazódott bennem, hogy ha egyszer gyermekeim lesznek, ők teljesen másképp fogják a nyelvet elsajátítani.

 

Az évek folyamán egyre több olyan emberrel hozott össze a sors, akiknek a nyelvtanulással kapcsolatban rossz tapasztalataik voltak. Annak ellenére, hogy nekem fantasztikus tanáraim voltak, egyre inkább megerősödött a szememben a nyelvELSAJÁTÍTÁS fontossága a nyelvTANULÁSsal szemben.

 

2015-ben megszületett a kislányunk, akinek a születése előtt alapos kutatómunkát végeztünk. Fontos volt számunkra, hogy az ő életébe az angol nyelv már ne tanulás útján, hanem természetes módon, elsajátítás útján épüljön be. Így szinte észrevétlenül, játékosan sajátítja el az angol nyelvet, akárcsak az anyanyelvét.

 

Eközben találtunk rá a Kids Club-ra, amely minden szempontból megfelel szülői, pedagógiai elvárásainknak. Olyannyira, hogy úgy gondoltuk, ezt a módszert több szülőhöz és kisgyermekhez is el kell juttatnunk.

 

Ezért hoztuk meg a családi döntést, hogy 2017 őszén Budapest X. kerületében is elérhetővé tesszük a Kids Club által kínált tanfolyamokat, melyekre mindenkit várunk sok szeretettel!

angol nyelv gyerekeknek

Gyertek el egy ingyenes próbaórára! Mi szeretettel várunk benneteket!

Nézd meg, hogy hol van lehetőséged a próbaórára! Kattints a képre!

Csatlakozz hozzánk!

Küldj üzenetet: