LCF Kids Club Angol Gyermek Nyelvtanfolyam

Budapest X.

angol nyelv gyerekeknek

Elérhetőségek:

Baffia Zsanett
+36-70/600-8910
info@kobanyaangol.hu
facebook.com/kobanyaangol

Baffia Zsanett vagyok, az LCF Kids Club X. kerületi franchise képviselője.

 

Általános iskolai tanulmányaim 3. évében találkoztam először az angol nyelvvel, és azonnal megtapasztaltam a „szerelem első látásra” érzést a nyelvvel kapcsolatban.

 

Azóta az életem szerves része, mindennap használom, és igyekszem szinten tartani, fejleszteni, színesíteni a már meglévő tudásomat. Azt hiszem, a nyelvtanulás egész korai szakaszában megfogalmazódott bennem, hogy ha egyszer gyermekeim lesznek, ők teljesen másképp fogják a nyelvet elsajátítani.

 

Az évek folyamán egyre több olyan emberrel hozott össze a sors, akiknek a nyelvtanulással kapcsolatban rossz tapasztalataik voltak. Annak ellenére, hogy nekem fantasztikus tanáraim voltak, egyre inkább megerősödött a szememben a nyelvELSAJÁTÍTÁS fontossága a nyelvTANULÁSsal szemben.

 

2015-ben megszületett a kislányunk, akinek a születése előtt alapos kutatómunkát végeztünk. Fontos volt számunkra, hogy az ő életébe az angol nyelv már ne tanulás útján, hanem természetes módon, elsajátítás útján épüljön be. Így szinte észrevétlenül, játékosan sajátítja el az angol nyelvet, akárcsak az anyanyelvét.

 

Eközben találtunk rá a Kids Club-ra, amely minden szempontból megfelel szülői, pedagógiai elvárásainknak. Olyannyira, hogy úgy gondoltuk, ezt a módszert több szülőhöz és kisgyermekhez is el kell juttatnunk.

 

Ezért hoztuk meg a családi döntést, hogy 2017 őszén Budapest X. kerületében is elérhetővé tesszük a Kids Club által kínált tanfolyamokat, melyekre mindenkit várunk sok szeretettel!

Gyertek el egy ingyenes próbaórára! Mi szeretettel várunk benneteket!

Nézd meg, hogy hol van lehetőséged a próbaórára! Kattints a képre!

Az oldal sütiket használ, hogy a legjobb élményt nyújtsa. Az Sütik elfogadása gombra kattintva fogadhatja el.