LCF Kids Club

Mosonmagyaróvár, Kimle

Elérhetőségek:

Krankovits-Cserháti Johanna
+36-20/530-6655
cserhatijohi@gmail.com
facebook.com/
KidsClubMosonmagyarovaresKimle/

„… komoly munkának a kényszerét csak játékkal lehet feloldani. A játszó felnőtt mindig boldog ember. Ugyanúgy a gyermek is. A játékban olyan örömet érez, amely semmi mással nem pótolható ebben a korban.”

 

(Esztergályos Jenő)

 

Krankovits-Cserháti Johanna vagyok, az LCF Kids Club angol gyermek nyelvtanfolyam mosonmagyaróvári Franchise partnere, nyelviskola vezetője. Mosonmagyaróvár mellett egy kis faluban, Kimlén élek. Két tündéri gyermekem van: nagylányom 19, kisfiam 3 éves; férjem kortalan J

 

Végzettségem szerint angol szakos tanító vagyok. Pedagógus pályafutásom 2000-ben kezdődött egy győri általános iskolában. 5 évig felsős és szakiskolás diákokat tanítottam angolul, majd az aprótalpúak (1-2 osztály) tanító nénije lettem, s ezzel párhuzamosan a nagyobb korosztály angol óráit is vihettem. 2009-től lehetőségem nyílt belekóstolni a nyelviskolai életbe: 4-6 éves óvodásoknak vezettem angol tanfolyamokat. Tőlük több éves munka után költözés és babavárás miatt sajnos el kellett búcsúznom.

 

Pár hónappal ezelőtt véget ért a „lustálkodós” időszak, amit kisfiammal otthon töltöttem. Valami újra vágytam. Ne legyek bezárva egy iskola négy fala közé, mégis azt csinálhassam, amihez értek, és amit igazán élvezek. Mindig is szerettem a pici gyerekekkel „dolgozni”, mert az az öröm, szeretet, energia, amit átadnak, egy fiatalító szérum hatásával ér fel!

 

Nagy örömömre rátaláltam az LCF Kids Club-ra. Stresszmentes, vidám légkör, jó hangulat, játszva tanulás, természetes módon ismerkedés a nyelvvel, garantált sikerélmény… s mind e mellett egy nagy múltú, nemzetközi, gyerekekre szakosodott nyelviskola. EZ AZ! Ez kell nekem!

 

Nagy-nagy szeretettem várom a kicsiket és nagyokat nyelviskolámba, hogy együtt jókedvűen ismerkedhessünk az angol nyelv világával.

Gyertek el egy ingyenes próbaórára! Mi szeretettel várunk benneteket!

Nézd meg, hogy hol van lehetőséged a próbaórára! Kattints a képre!

Az oldal sütiket használ, hogy a legjobb élményt nyújtsa. Az Sütik elfogadása gombra kattintva fogadhatja el.