í

TEMATIKUS

TÁBOROK

Tematikus - Angol Nyelvi Napközis Tábor

Kids Club - English is Fun!

Miről szól ez a tábor?

Egy hét vidám angolozás a gyerekek kedvenc témáira építve!

A tábor teljes hetét átszövi az angol nyelv, szinte folyamatos használata,

miközben különleges tudásra is szert tesznek!

Kiknek ajánljuk?

Tematikus táborunkba olyan 4-10 éves kezdő és haladó nyelvtudású gyerekeket várunk, akik szeretnek szerepelni és szívesen kipróbálnák magukat egy angol nyelvű színdarabban!

Hogy miért? És miért a Tematikus?

Az ovis és kisiskolás gyerekek ezekben a táborokban egy különleges, számukra sokszor új „birodalmat” fedeznek fel, hiszen egy képzeletbeli utazásra visszük őket a kalózok, indiánok, lovagok, kémek vagy ősemberek világába! Egy-egy téma kreatív feldolgozásával a gyerekek nem csak az angol tudásukat fejlesztik, hanem nagyon sok új, hasznos dolgot is megtanulnak!

A tematikus táborok célja a gyerekek nyelvtanulás iránti motivációjának fejlesztése, erősítése. Leköti őket az új, különleges és izgalmas téma, így szinte észre sem veszik, milyen sokat megtanulnak angolul.

Természetesen ezekben a táborokban is hűek maradunk a Kids Club alapelveihez, és bármiről szóljon is a táborunk, a hangsúly mindig az életszerű, mindennapi helyzetekben használható angol szókincs, nyelvtudás fejlesztésén van.

Miközben például megismerkedünk a kalózok izgalmas világával, azt is megtanuljuk, hogy milyen eszközökkel és merre utaztak a kalózok, milyen ételeket fogyasztottak a hajóutak során, milyen állatokkal találkoztak és persze a kézműves foglalkozások keretében, nagyon sok remekmű készül, amelyeket a kalóz divatbemutatón a szülőknek is megmutatunk. Ugyanígy a lovag és hercegnő táborban például a különleges ruhák áttekintése során nagyon sok új ruhadarab és különleges kiegészítő nevét tanulják meg a gyerekek, a lovagi ebédek pedig remek lehetőséget biztosítanak számunkra, hogy nagyon sok étellel megismertessük a gyerekeket.

drama_tabor

drama_1

Indián táborainkban nagy élmény a gyerekek számára, hogy milyen sok növény és gyümölcs származik Amerikából, s miközben a totem állatokról tanulunk, sok új állat nevével is megismerkedünk. Henry és Max a két kis kém, a kémtáborosokat elrepíti a világ különböző tájaira, ahol különleges legendákról tanulunk.

Persze mindez csak ízelítő, hiszen az egyhetes táborokban ettől sokkal, de sokkal több mindenről tanulunk. Arról nem is beszélve, hogy a különleges témák, helyek, ahová képzeletben elutazunk, milyen sok mindennel gazdagítják a gyerekek általános műveltségét is!

 

A szülők pedig boldogok, mert gyermekük nem csak angolul tanul, hanem a történelemmel is játékosan ismerkedik, előveszi az otthon fellelhető könyveket, lexikonokat, a nagyobbak pedig esténként az interneten kutatnak a témában!

Nézd meg az ALL INCLUSIVE táborunkat is!

Ha igazán tartalmas és mozgalmas nyarat szertnél gyermekednek, akkor számodra a Kids Club angol napközis tábor a tuti választás!

Kedvet kaptál? Érdeklődj a lakhelyeden vagy akár a nagyszülők közelében szerveződő táborainkról

Jazz és a gyümölcsök
kidsclub3
3csiga_200_korbevagott

Email cím*

Név*

Gyermek születési dátuma*

Telefon*

Kérjük válaszd ki a helyszínt, ahol érdekelnek a Kids Club táboraink*

Egyéb megjegyzés

Az adatvédelmi nyilatkozatot elolvastam és elfogadom, valamint hozzájárulok, hogy részemre a Kids Club tanfolyamokról tájékoztatókat küldjenek.

drama_1
drama_tabor

Csatlakozz hozzánk!

Küldj üzenetet: