cover_img

Hogyan tanulnak angolul a gyerekek

az LCF Kids Club Nyelviskolákban?

Hogyan tanulnak angolul a gyerekek

Exkluzív interjú William Csigával és Jazz Macival

 

A Kids Clubos gyerkőcök barátai, William Csiga és Jazz Maci interjút adtak az LCF – Kids Club nyelviskolák működéséről. Kérdéseinkre a következőket válaszolták:

 

Miért érdemes az LCF – Kids Club nyelviskolát választani gyermekünknek?

 

A gyermekek nyelvoktatása során alapelvünk, hogy a csemeték vidáman, élményszerűen, hatékonyan és egyben az adott életkornak megfelelően sajátítsák el az angol nyelvet. A világszerte bevált és elismert módszerünkkel már több mint 20 éve Magyarországon is jelen vagyunk, így elmondhatjuk, hogy óriási tapasztalatunknak köszönhetően a gyerek nyelvoktatás szakértői vagyunk.

 

Rugalmasak vagyunk, figyelembe vesszük a különböző tudásszinteket még adott korosztályon belül is és biztosítjuk azt is, hogy a gyerkőcök pótolhassák a hiányzásokat.

 

Hogyan tanulnak angolul a gyerekek a foglalkozásokon?

 

A tökéletesen felépített foglalkozásoknak köszönhetően a gyerekek észre sem veszik, hogy tanulnak, csak azt, hogy nagyon jól érzik magukat. Rengeteg változatos játékkal rendelkezünk, mindent vizualizálunk a legjobb megérthetőség végett. Játéktárunkat pedig folyamatosan fejlesztjük.

 

Milyen eredményeket érnek el a foglalkozásokon?

 

A játékos nyelvtanulás során a csemeték már idejében megszeretik az angol nyelvet, ezért örömmel tanulják azt a későbbiek során is. Magabiztosan, természetesen tudják használni az elsajátított tudást, ami nagy önbizalmat ad számukra.

 

A nyelvtanulás mellett pedig fejlődik a gyerkőcök finommotoros mozgása, hallása, kommunikációs készsége és egyéb képességeik is. Sok pici gyerek számára ez az első közösségi élmény, ami óriási segítség számukra a későbbi beilleszkedésben. A nagyobbak számára pedig a foglalkozások nagyon jól előkészítik és kiegészítik az iskolai nyelvtanulást.

 

Milyen anyagokból tanulnak a gyermekek?

 

Pszichológusok közreműködésével, tapasztalt nyelvtanárok által lépésről lépésre kidolgozott tananyagot használunk. A nyelvtanulást szépen illusztrált könyvek és munkafüzetek könnyítik meg. Az eredeti angol nyelvű dalos CD-k és az online interaktív EnglishZone játéktár segítségével pedig a gyerkőcök az otthonukban is tudják gyakorolni a nyelvet, így akár az angol nyelvvel való minden napos találkozás is biztosított.

 

Kik tanítanak?

 

Tapasztalt klubvezetőink, akik tökéletesen értenek a gyermekek nyelvén, nagy szakmai hozzáértéssel vezetik a foglalkozásokat. Mielőtt megkezdenék az oktatást kötelezően részt vesznek alapozó képzésünkön és a későbbiekben is rendszeres workshopokat szervezünk a számukra.

 

Mi adja a nyelvtanfolyamok klub jellegét?

 

Rendkívül baráti a hangulat, ahol az a cél, hogy a gyerekek jól érezzék magukat, miközben angoloznak, hiszen így lesz szinte észrevétlen a kicsik számára a tanulás. Sok gyermek igazi jó barátra is talál klubjainkban.

 

A szülőkkel is folyamatosan tartjuk a kapcsolatot, tájékoztatjuk gyermekük fejlődéséről, ötleteket adunk, hogyan tudnak otthon gyakorolni gyermekükkel, még akkor is, ha nem beszélnek angolul.

 

Gyertek el egy ingyenes próbaóránkra és győződjetek meg személyesen is az interjún elhangzottakról! Magyarország számos városában jelen vagyunk már!

 

Szeretettel várunk Benneteket!

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.