cover_img

Hova tegyem a gyereket nyáron?

Hova tegyem a gyereket nyáron?

Hova tegyem a gyereket nyáron?

 
 
 

Mint a legtöbb szülő, te is ezen töröd fejed, hogy nyakadon a nyári szünet, mi legyen a gyerekkel?

 

Az iskolai nyári szünet mellett az óvodák is pár hétre bezárnak, s talán mindannyiunk tapasztalata, hogy lelkes és „bevethető” nagyszülők híján az összevont csoportok egy idegen óvodában nem kívánt kihívások elé állíthatnak bennünket és a gyermekeinket egyaránt.

 

Emellett pedig az a gondolat sem szívet melengető, hogy iskolás gyermekünk egész nap bent üljön a szobában – legrosszabb esetben a tévé és a számítógép mellett.

 

Van erre megoldás?

 

Persze, a legjobb nyári alternatíva egy napközis tábor!

 

Kínálat is van bőven, de nem egyszerű a választás! Sok-sok kérdés merül fel ilyenkor bennünk szülőkben: Biztonságban lesz? Nem lesz magányos? Foglalkoznak majd vele? Hasznosan tölti az időt? Jól érzi majd magát, hiszen mégis csak nyári szünet van!

 

Sajnos saját magam is sok negatívumot éltem át, amikor táborba vittem a gyerekemet, csak pár példa erre:

 

9 órára kellett mennünk, és ha 3 órára nem értem oda érte, akkor már csúnyán néztek rám, pedig a munkaidőm 8-kor kezdődött és 4 óráig tartott …

 

Volt ahol nem volt benne az ebéd a díjban, a gyerekek minden nap pénzt vittek magukkal és ők fizettek. Nekünk a pincér adott vissza kevesebbet, de volt akinek a pénze az ebéd helyett minden nap a kóla automatában landolt…

 

Egész nap kint voltak a gyerekek tűző napon, minimális árnyékkal és innivalót sem kaptak (szerencsére vittünk eleget).

 

Kézműves táborban a napi feladatokhoz nem jutott alapanyag mindenkinek, vagy minden nap külön fizetni kellett érte, csak erről elfelejtettek szólni…

 

A kedvencem pedig az volt, amikor a huszonakárhány kisgyereket egyedül kísérte volna a pedagógus ebédelni, ha nem megyek vele… Az étterem egy jó tízperces sétára volt és útközben több, nagyon forgalmas úton is át kellett menni…

 

Mindezt és sok-sok más hiányosságot, negatív tapasztalatot figyelembe vettünk, amikor a napközis táboraink programját és napirendjét kidolgoztuk.

 

Milyen egy Kids Club tábor?

 

Már több mint 20 éve tartunk Kids Club napközis angol nyelvi táborokat országszerte, óvodások és iskolások részére. Ezekben a táborokban a gyerekek nem csak biztonságos körülmények között, felnőtt felügyelettel töltenek el egy hetet, hanem angoltudásuk, kéz-ügyességük is nagyon sokat fejlődik amellett, hogy remekül szórakoznak. A tábor díja minden ehhez szükséges anyagot, az étkezések, a frissítők és az esetleges külön programok árát is tartalmazza; ráadásul minden gyermek kap egy kedves kis meg-lepetést is, ezért is nevezünk „all-inclusive” minden Kids Club-tábort.

 
 

Hogyan zajlik egy nap a Kids Club angol táborban?

 

Délelőttönként a folyamatos angol nyelvhasználat mellett járjuk körbe az utazás, a nyaralás témakörét, van ahol pedig az indiánok, kalózok vagy lovagok világába csöppenünk.

 

A közösen elköltött ebédet délután sport- és kézműves foglalkozások vagy éppen csapatversenyek követik, melyek során szintén lehetőség nyílik a nap folyamán elsajátított nyelvi ismeretek elmélyítésére.

 

A tanulás hatékony és vidám voltáról pedig a záró napon, pénteken maguk a szülők is meggyőződhetnek egy rövid kis műsor keretén belül.

 
Kids club tábor
 
7:30–8:30 Érkezés
Reggeli köszöntő, táborinduló és a napi program átbeszélése
Közös reggeli mozgás angolul
(Kids Club Fun Aerobic, Happy Jazz Gym vagy tánc)
Reggeli
Kids Club játékos angol foglalkozások I-II.
Ebéd helyben vagy egy közeli étteremben
Treasure Hunt – Közös kincskeresés
Kids Club játékos angol foglalkozások III.
Képességfejlesztő foglalkozások
Gyümölcs – zöldség szünet
Játékos vetélkedők és kvízek a napi témák alapján
Uzsonna
16.00 – 16.30 A nap lezárása, elköszönés
 
nyári tábor gyerekeknek
 

Nézzetek körül a honlapunk táboros oldalán, hogy nálatok lesz-e idén Kids Club tábor, és ha igen, akkor milyen témában!

 

Várunk benneteket!

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.