cover_img

9 ötlet vállalkozáshoz kisgyermekes anyukáknak

9 ötlet vállalkozáshoz kisgyermekes anyukáknak

 

Ha már felmerült benned annak a gondolata, hogy jó lenne egy vállalkozást indítani vagy valamilyen plusz kereseti lehetőség után nézni, akkor két választási lehetőséged van:

 

1. indítasz egy olyan vállalkozást, amiben még nincs tapasztalatod, vagy

 

2. valami olyat csinálsz, amiben már van gyakorlatod.

 

Egyértelmű, hogy a második választás az ésszerűbb és egyszerűbb is, hiszen ebben már a kezdetekkor hiteles lehetsz és ismered a célpiacodat is, tudod hol lehet őket elérni, és valószínűleg a megfelelő kapcsolati hálóval is rendelkezel.

 

Ha van saját gyermeked vagy pedagógus vagy, akkor mindenképpen érdemes valami olyan ötlet után nézni, ami kisgyerekekhez, anyukákhoz kapcsolódik.

 

Persze nem elég, hogy jó legyen az ötlet, az is nagyon fontos, hogy egyedi legyél, más mint a többi vállalkozó, aki hasonló dologgal foglalkozik.

 

Összegyűjtöttünk számodra 9 kisgyermekekkel és anyukákkal kapcsolatos vállalkozási ötletet, amelyhez tippeket is adunk, hogyan legyél egyedi:

 

Gyermekkönyvek forgalmazása webshopon keresztül vagy saját üzletben

 

Tipp: A mai szülők egyre igényesebbek. Még ha azt is látod, hogy a könyvpiac bajban van, soha nem fogyott olyan sok gyerekkönyv, mint mostanában!

 

Ha például beiktatsz egy külön olvasó- vagy játszósarkot az anyukák-babák számára, máris más vagy, mint a többi könyvesbolt! Vagy olvasó délutánokat is tarthatsz, ahol a babák és mamák találkozhatnak egymással.

 

Baby-, gyermek- és kismamaruhák forgalmazása webshopon keresztül vagy saját üzletben

 

Tipp: Külföldi oldalakon nagyon sok olyan fényképet lehet látni, ahol anyuka és baba egyforma ruhában vannak. Hirdethetnéd te is így a boltodat!

 

Babafotózás

 

Tipp: Ma már a kórházban készülnek a babákról az első művészfotók. Nálatok van ilyen?

 

Tipp 2: A profi fotók stúdiókban készülnek. Te hirdethetnéd magad úgy, hogy házhoz mész. Pl. születésnapokra, gyerekzsúrokra, stb.

 

Gyerekjátékok forgalmazása webshopon keresztül vagy játékbolt nyitása

 

Tipp: Egyre több a tudatos szülő. Miért ne forgalmazhatnál kizárólag olyan játékokat, amelyek valamilyen készséget fejlesztenek? Adhatnál hozzá külön leírást vagy szervezhetnél hozzá műhelygyakorlatot, tréninge.

 

Kreatív anyukáknak, gyerekeknek hozzávalók, eszközök forgalmazása

 

Tipp: Mi a véleményed egy olyan boltról, ahol nem csak a hozzávalókat lehet beszerezni, de van hely és lehetőség a különböző kreatív tárgyak elkészítéséhez is?

 

Szolgáltatások fitt anyukák számára (táplálék kiegészítők, szolárium, fitnesz programok, jóga, stb.)

 

Tipp: Ma mindenki fitt szeretne lenni. A kismamák is egyre csinosabbak, szeretnék minél előbb visszaszerezni az alakjukat.

 

De hogyan, ha ott a baba? Mit szólsz egy olyan fitneszteremhez, ahol van egy játszó rész és valaki játszik a babákkal, amíg anyuka szépítkezik és töltődik?

 

Családi napközi

 

Tipp: Sok anyuka azért nem tud vállalkozni vagy kreatívkodni, mert nincs aki vigyázzon a babára, az állami bölcsődékben pedig óriási a túljelentkezés és általában csak azt fogadják be, akinek főállásban dolgozik az anyukája.

 

Miért ne nyithatnál egy olyan napközit, ahol csak délelőtt vannak a babák, picurok míg anyuka a dolgát intézi?

 

Készségfejlesztő ház vagy játszóház

 

Tipp: egy olyan hely, ahol anyukák és babák közösen fejlődhetnek. Ha nem együtt, mint egy baba-mama angolon, akkor egy időben külön foglalkozás van az anyukák és a babák számára.

 

Gyermeknyelviskola

 

Tipp: egy olyan gyermek nyelviskola indítása, ahol már hat hónapostól 14 éves korig tanulhatnak a gyerekek egy nemzetközileg elismert módszerrel és te, valamint a tanáraid is egy országos csapat részei lehettek és minden segítséget megkaptok a marketingtől a hatékony oktatásig.

 

Ha a gyermeknyelviskola indítása felkeltette az érdeklődésedet, abban teljes körű segítséget tudunk biztosítani a számodra! Kérd ingyenes tájékoztatónkat a Kids Club franchise rendszerről még ma!

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.