cover_img

Vállalkozási ötletet keresel?

Úgy érzed itt lenne az ideje váltani, valami újat kipróbálni?

Vállalkozási ötletet keresel?

Lehet, hogy az életednek egy olyan szakaszában vagy, amikor a régi már nem az igazi, de még nem tudod, hogy milyen irányban lenne érdemes elindulnod.

Esetleg azon gondolkodsz, hogy jó lenne változtatni, kipróbálni valami újat? Olyasmivel szeretnél foglalkozni, amivel segíthetsz másoknak és a befektetésed is gyorsan megtérül?

Jó lenne, ha önállóan oszthatnád be az idődet, de mégsem lennél egyedül? Ha állna mögötted valaki, aki mindenben támogat, akitől kérdezhetsz, ha nehézségekbe ütközöl vagy elakadsz a vállalkozásodban?

Egy helyi LCF Kids Club nyelviskola indítása pontosan ilyen. Alacsony befektetéssel, maximális háttértámogatással pedagógusként, szülőként vagy közgazdászként a legjobban kamatoztathatod a tudásodat és a kapcsolati tőkédet.

 

Vállalkozói háttér, tapasztalat nem szükséges, hiszen a franchise együttműködés részeként mindenre megtanítunk, mindenben segítjük a munkádat.

Nyelviskoládat úgy működtetheted, hogy még saját oktatási helyszínnel sem kell rendelkezned, hiszen a legtöbb tanfolyamunk külső helyszínen működik.

Ha nem vagy nyelvtanár, akkor pedagógusok bevonásával működtetheted a tanfolyamokat.

 

Jól hangzik? Íme 7 érv, hogy az új vállalkozásodhoz miért bennünket érdemes választanod

1. Egyre nagyobb az igény a kisgyermekek korai nyelvoktatása iránt. A szülők gyermekük nyelvtanításához a megbízható, komoly háttérrel rendelkező nyelviskolákat keresik.

2. Komplex oktatási módszert és anyagokat biztosítunk számodra már 6 hónapos kortól egészen a 14 éves korosztály számára.

3. Magyarországon több mint 20 éve sikeresen működő üzleti modellt, koncepciót kapsz. Percről-percre kidolgozott tanári kézikönyvek, tanulói csomagok, marketing és reklámanyagok, stb. mind az induló csomag részét képezik.

4. A marketing, a szervezés és az oktatás területén egyaránt teljeskörű betanítással, működési kézikönyvekkel, folyamatos háttértámogatással segítjük a munkádat.

5. Lelkes, vidám csapatunk tagjaként olyan emberekkel dolgozhatsz együtt, akiknek szívügye a gyerekek nyelvoktatása, akik ötleteikkel és tapasztalataikkal megkönnyítik a nyelviskolád vezetését.

6. Workshopjaink, tréningjeink és hírleveleink mind azt a célt szolgálják, hogy feltöltődj és folyamatosan megújulj, megismerd a legújabb trendeket és bátran, felkészülten működtesd a nyelviskoládat.

7. Nyári táboraink igen népszerűek a szülők és a gyerekek körében, és franchise partnereink számára a nyári hónapokban is kiemelkedő bevételt biztosítanak.

Tetszenek az érvek, de érdekelne a másik oldal véleménye is? Kattints IDE és olvasd el a www.franchising.hu oldal interjúját kiskunhalasi franchise partnerünkkel, Bohner Virággal.

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.