15 könnyen elkészíthető

gyermek jelmez Halloweenre

15 könnyen elkészíthető gyermek jelmez Halloweenre

Halloween partira készül a gyerkőc és nincs még jelmeze? Kevés az időd és nem vagy a kézműveskedés nagymestere?

 

Semmi gond, válogatásunkban biztosan találsz majd olyan jelmezt, amit te is könnyen el tudsz készíteni!  Gyermeked  a party sztárja lesz, neked pedig sikerélményt nyújt majd, ha magad készítette jelmezbe öltöztetheted!

 

Amint látni fogod, a válogatásunkban szereplő jelmezek egy része valóban aranyosan ijesztő, de olyanokat is gyűjtöttünk, amelyeknek nincs semmi köze a nem e világi rémségekhez. Ez azért van, mert egy eredeti, angol Halloween party a mi farsangunkhoz hasonló, kedves mulatság is egyben. Tévhit tehát azt gondolni, hogy csak ijesztő jelmezben lehet megjelenni!

 

Harry Potter

 

Az első a sorban, egy varázsló a legismertebbek közül. Egy Harry Potter jelmezzel egyszerűen nem lehet mellényúlni! És a legszebb, hogy nem kell hozzá más csak egy fekete vagy sötétbarna nadrág, egy csíkos, kötött sál és egy nagy fekete keretes műanyag szemüveg! És persze egy kis szemceruza, a villám berajzolásához!

Részletek Love & Lion oldalán olvashatóak!

 

 

Forrás

 

Múmia

 

Ki látott már Halloween partit múmiák nélkül? Miért ne lenne idén a te gyermeked az egyik? Nem kell hozzá más csak egy régi fehér lepedő, amit csíkokra téphetsz vagy több méter legegyszerűbb géz, egy jó kis ijesztő smink és már meg is van az igazi ijesztgetős jelmez Halloween-re!

 

Ötlet és képek a Brittany Herself tulajdonosától!

Forrás

 

 

Mosógép

 

Ez a jelmez biztosan nem fogja senkinek sem elkerülni a figyelmét! Pedig alig kell hozzá valami és szinte minden megtalálható otthon!

 

 

 

A jelmez elkészítéséhez a leírás a The Today Parenting Team oldalán található.

Forrás

 

 

Csontváz

 

Hú! Ez ám az igazi jelmez Halloweenre! És a legszebb, hogy alig kell hozzá valami! Egy szűk fekete nadrág és egy fekete póló, amire egy régi fehér pólóból készül a csontváz. Némi anatómiai ismeret és arcfestés tudomány, azért nem árt hozzá!

 

A részletekért keressétek fel a Good Houskeeping oldalát.

 

Forrás

 

 

 Méhecske (varrás nélkül)

 

Még hogy egy igazi Halloween partin csak szörnyek vannak! Nézd meg ezt a kis aranyos jelmezt, amit még ráadásul varrni sem kell! Ha kislányod nem szeretne valamilyen rémségnek öltözni, készíts számára egy méhecske jelmezt!

 

Aranyos és igazán egyszerű elkészíteni! Részletek a Sugar Bee Crafts oldalán!

 

Forrás

 

Szellem (varrás nélkül)

 

Nem tudsz varrni és időd is kevés van? Semmi gond, öltözzön a gyermek szellemnek! Ha ebben a jelmezben jelenik meg az biztos, hogy senkit sem fog halálra rémiszteni, de nem is lesz nála édesebb szellem a buliban! És tudod, hogyan ijesztgetnek angolul a szellemek? Azt mondják: „Boooo”!

 

 

Forrás

 

Star Trek

Kistesók vagy barátok számára ideális jelmez Star Trek csapatának öltözni! Pár színes felső, egy-két kiegészítő és már meg is van a csapat!

 

 

Részletekért és további Halloween party ötletekért keressétek fel a Tried and True oldalát!

 

Forrás

 

Madárijesztő

 

Íme egy újabb, igazán kislányos öltözet! És bár ettől a madárijesztőtől nem fognak megijedni a madarak, ebben a jelmezben a gyermeked nagyon édes és aranyos lesz!

 

 

Forrás

 

Búvár

 

Bár már elmúlt a nyár, egy búvár kosztüm nagyon eredeti ötlet lehet egy Halloween partira! Ennek az egyszerű, varrásmentes és egyedi ötlet részleteiért keressétek fel Deliniate oldalát!

 

Forrás

 

Lego kocka

 

Piros felső, nadrág és egy doboz. Némi piros akril festék, üres keres sajtos dobozok, olló és ragasztó. Ennyi hozzávaló kell a lego jelmezhez!

Forrás

 

 

Bagoly

 

A gyerekek és felnőttek egyik kedvence lett a bagoly! Halloween jelmezként is nagyon aranyos ötlet és ráadásul egyszerű, nem kell hozzá más csak pár anyag darab, egy jó sablon és olló.

 

 

Részletek AlphaMom oldalán!

 

Forrás

 

Esőfelhő

 

Csepp… csepp… esőcsepp…

Egy fehér felhő és sok-sok esőcsepp! Ennyi kell csak ehhez az aranyos kis jelmezhez.

 

 

További képek és részletek Andrea’s Notebook oldalán.

Forrás

 

Rubik kocka

 

A Rubik kocka bejárta a világot, sok-sok kisgyermek és felnőtt kedvenc játéka lett. De hogy Halloween jelmeznek is jó lehet? Gondoltad volna? Pedig annyira egyszerű, nem kell hozzá más csak egy kocka alakú nagy doboz és színes papír, ragasztó.

 

 

Forrás

 

 

Instagram kép

 

Valamilyen igazán trendi, újszerű dolgot keresel a nagylányodnak? Egy “instagram kép” a parti legtrendibb jelmeze lehet!

Katt!! Már lehet is fotózni!

 

 

 

Forrás

 

 

Denevér

 

És a végére még egy nagyon-nagyon Halloweenes jelmez! Fekete röpködő denevér!

 

 

Részletekért, letölthető sablonért keressétek fel Alpha Mom oldalát!

Forrás

 

 

Halloween témakorhöz kapcsolódó további cikkeink:

 

9 egyszerű parti játék Halloweenre

Halloween, avagy mi a közös a töklámpásban és az angol nyelvoktatásban?

 

A cikk szerzője: Jamrik Márta

 

Vélemény, hozzászólás?

Az oldal sütiket használ, hogy a legjobb élményt nyújtsa. Az Sütik elfogadása gombra kattintva fogadhatja el.