cover_img

15 könnyen elkészíthető gyermek jelmez Halloweenre

15 könnyen elkészíthető gyermek jelmez Halloweenre

Halloween partira készül a gyerkőc és nincs még jelmeze? Kevés az időd és nem vagy a kézműveskedés nagymestere?

Semmi gond, válogatásunkban biztosan találsz majd olyan jelmezt, amit te is könnyen el tudsz készíteni!  Gyermeked  a party sztárja lesz, neked pedig sikerélményt nyújt majd, ha magad készítette jelmezbe öltöztetheted!

Amint látni fogod, a válogatásunkban szereplő jelmezek egy része valóban aranyosan ijesztő, de olyanokat is gyűjtöttünk, amelyeknek nincs semmi köze a nem e világi rémségekhez. Ez azért van, mert egy eredeti, angol Halloween party a mi farsangunkhoz hasonló, kedves mulatság is egyben. Tévhit tehát azt gondolni, hogy csak ijesztő jelmezben lehet megjelenni!

 

Harry Potter

Az első a sorban, egy varázsló a legismertebbek közül. Egy Harry Potter jelmezzel egyszerűen nem lehet mellényúlni! És a legszebb, hogy nem kell hozzá más csak egy fekete vagy sötétbarna nadrág, egy csíkos, kötött sál és egy nagy fekete keretes műanyag szemüveg! És persze egy kis szemceruza, a villám berajzolásához!

Harry Potter

 

Forrás

 

Múmia

Ki látott már Halloween partit múmiák nélkül? Miért ne lenne idén a te gyermeked az egyik? Nem kell hozzá más csak egy régi fehér lepedő, amit csíkokra téphetsz vagy több méter legegyszerűbb géz, egy jó kis ijesztő smink és már meg is van az igazi ijesztgetős jelmez Halloween-re!

Múmia

Ötlet és képek a Brittany Herself tulajdonosától!

Forrás

 

Mosógép

Ez a jelmez biztosan nem fogja senkinek sem elkerülni a figyelmét! Pedig alig kell hozzá valami és szinte minden megtalálható otthon!

Mosógép

A jelmez elkészítéséhez a leírás a The Today Parenting Team oldalán található.

Forrás

 

Csontváz

Hú! Ez ám az igazi jelmez Halloweenre! És a legszebb, hogy alig kell hozzá valami! Egy szűk fekete nadrág és egy fekete póló, amire egy régi fehér pólóból készül a csontváz. Némi anatómiai ismeret és arcfestés tudomány, azért nem árt hozzá!

Csontváz

A részletekért keressétek fel a Good Houskeeping oldalát.

Forrás

 

 Méhecske (varrás nélkül)

Még hogy egy igazi Halloween partin csak szörnyek vannak! Nézd meg ezt a kis aranyos jelmezt, amit még ráadásul varrni sem kell! Ha kislányod nem szeretne valamilyen rémségnek öltözni, készíts számára egy méhecske jelmezt!

Méhecske (varrás nélkül)

 

Aranyos és igazán egyszerű elkészíteni! Részletek a Sugar Bee Crafts oldalán!

 

Forrás

 

Szellem (varrás nélkül)

Nem tudsz varrni és időd is kevés van? Semmi gond, öltözzön a gyermek szellemnek! Ha ebben a jelmezben jelenik meg az biztos, hogy senkit sem fog halálra rémiszteni, de nem is lesz nála édesebb szellem a buliban! És tudod, hogyan ijesztgetnek angolul a szellemek? Azt mondják: „Boooo”!

Szellem (varrás nélkül)

 

Forrás

 

 

Star Trek

Kistesók vagy barátok számára ideális jelmez Star Trek csapatának öltözni! Pár színes felső, egy-két kiegészítő és már meg is van a csapat!

Star Trek

Részletekért és további Halloween party ötletekért keressétek fel a Tried and True oldalát!

Forrás

 

Madárijesztő

Íme egy újabb, igazán kislányos öltözet! És bár ettől a madárijesztőtől nem fognak megijedni a madarak, ebben a jelmezben a gyermeked nagyon édes és aranyos lesz!

Madárijesztő

 

Forrás

 

Búvár

 

Bár már elmúlt a nyár, egy búvár kosztüm nagyon eredeti ötlet lehet egy Halloween partira! Ennek az egyszerű, varrásmentes és egyedi ötlet részleteiért keressétek fel Deliniate oldalát!


Búvár

Forrás

 

Lego kocka

Piros felső, nadrág és egy doboz. Némi piros akril festék, üres keres sajtos dobozok, olló és ragasztó. Ennyi hozzávaló kell a lego jelmezhez!

Lego

Forrás

 

Bagoly

A gyerekek és felnőttek egyik kedvence lett a bagoly! Halloween jelmezként is nagyon aranyos ötlet és ráadásul egyszerű, nem kell hozzá más csak pár anyag darab, egy jó sablon és olló.

Bagoly

Részletek AlphaMom oldalán!

Forrás

 

Esőfelhő

Csepp… csepp… esőcsepp…

Egy fehér felhő és sok-sok esőcsepp! Ennyi kell csak ehhez az aranyos kis jelmezhez.

 

Esőfelhő

További képek és részletek Andrea’s Notebook oldalán.

Forrás

 

Rubik kocka

A Rubik kocka bejárta a világot, sok-sok kisgyermek és felnőtt kedvenc játéka lett. De hogy Halloween jelmeznek is jó lehet? Gondoltad volna? Pedig annyira egyszerű, nem kell hozzá más csak egy kocka alakú nagy doboz és színes papír, ragasztó.

Rubik kocka

Forrás

 

Instagram kép

Valamilyen igazán trendi, újszerű dolgot keresel a nagylányodnak? Egy “instagram kép” a parti legtrendibb jelmeze lehet!

Katt!! Már lehet is fotózni!

Instagram kép

Forrás

 

Denevér

És a végére még egy nagyon-nagyon Halloweenes jelmez! Fekete röpködő denevér!

Denevér

Részletekért, letölthető sablonért keressétek fel Alpha Mom oldalát!

Forrás

Halloween témakorhöz kapcsolódó további cikkeink:

9 egyszerű parti játék Halloweenre

Halloween, avagy mi a közös a töklámpásban és az angol nyelvoktatásban?

 

 

A cikk szerzője: Jamrik Márta

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.