Ingyenesen letölthető Kids Club

adventi naptár képekkel

Ingyenesen letölthető adventi naptár képekkel

Szeretnétek egy saját készítésű Kids Clubos adventi naptárt?

 

Ha igen, akkor nyomtassátok ki adventi naptárunkat a lenti képekre kattintva és készítsétek el a leírásunknak megfelelően!

 

Az első oldal a naptár fedőlapja, amelyen a megszámozott kis ablakok jeleznek egy-egy napot karácsonyig, a második lap pedig az ablakokhoz tartozó kis képeket tartalmazza.
 
1. Egyik lehetőség, hogy kivágjátok az első lapon található kis ablakok szaggatott vonallal jelzett oldalait egy kisollóval és mögé ragasztjátok a kis képeket tartalmazó második lapot, úgy hogy minden kis ablak mögé egy kép kerüljön. (Csak a papírlap külső oldalait és a kis ablakok közötti vékony részt kell megragasztani!!!).

 

Ha szeretnétek, hogy gyermeketek számára meglepetés legyen minden nap az aznapi kis kép, akkor a kis ablakok egyik sarkát egy pici ragasztóval ráragaszthatjátok a kis képre és minden nap a gyerekekkel közösen csak az aktuális számozású ablakot nyitjátok ki.

 

2. A második változatnál is ki kell vágnotok a kis ablakok szaggatott vonallal jelzett oldalait, de mögé nem a kis képeket tartalmazó lapot, hanem egy üres fehér papírt ragasztatok. A kis képeket egyenként körbevágjátok és minden nap csak az aktuális képet veszitek elő, amit a kisgyerekkel közösen beragasztatok az aznapi kis ablak alá.

 

3. Ha nagyon bonyolultnak tartjátok a kis ablakok kivágását, akkor megtehetitek, hogy csak a kis képeket vágjátok körbe és az aktuálisat minden nap az ablak tetejére ragasztjátok!

 

 

 

 

 

Kellemes adventi készülődést kívánunk!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az oldal sütiket használ, hogy a legjobb élményt nyújtsa. Az Sütik elfogadása gombra kattintva fogadhatja el.