cover_img

7 dolog, amiért nyelvtanárként érdemes egy franchise rendszerhez csatlakoznod

7 dolog, amiért nyelvtanárként érdemes egy franchise rendszerhez csatlakoznod

FranchiseÉvek óta angolt tanítasz gyerekeknek, és szinte már mindent tudsz a korai nyelvoktatásról? Esetleg tanfolyamokat is vezetsz, vagy egy saját nyelviskola indításában gondolkodsz? Ha igen a válaszod, akkor felmerülhet benned a kérdés, hogy érdemes lenne-e számodra egy franchise rendszerhez csatlakozni, hiszen valószínűleg úgysem tudnak már újat nyújtani neked.

Pedig, ha jobban belegondolsz, rá fogsz jönni, hogy a kapcsolataidat, tudásodat, szuper tanítási ötleteidet egy franchise rendszerben is kamatoztathatod! Sőt, sokkal nagyobb valószínűséggel leszel sikeres, mint azok, akiknek nincs ilyen jellegű tapasztalatuk. Hogy miért?

 

Franchise1. A szülők keresik a megbízható, jó minőséget

Ez nem azt jelenti, hogy te ne tennél meg mindent ezért. Ez egyszerűen csak annyit jelent, hogy egy több éve sikeresen működő országos rendszer leellenőrizhető, nagyobb a hitele a szülők szemében.

 

2. Magasabb óradíjat kérhetsz el

Lehet, hogy azt gondolod, ha csatlakozol, kevesebb pénzed marad, hiszen csatlakozási díjat, jutalékot kell majd fizetned. Amire valószínűleg nem gondolsz, az az, hogy a fenti pontból adódóan, és a plusz költségeidre való tekintettel, egy országos rendszer tagjaként magasabb óradíjat kérhetsz el a tanfolyamokért, táborokért.

 

3. Könnyebb a bővülés, nagyobb bevételekre tehetsz szert

Elérted a maximumot, már nem tudsz több magánórát, tanfolyamvezetést vállalni? A franchise-ban semmi gond, hiszen tanárokat alkalmazhatsz, akik segítségével több tanulót taníthatsz, több tábort vezethetsz.

 

4. Minimális időt kell csak a marketingre szentelned

Nincs szükséged saját honlapra, marketing anyagok, szóróanyagok, kampányok kidolgozására, grafikusra, webfejlesztőre, marketingesre, stb., hiszen mindezt készen kapod! Te pedig a felszabadult idődet a tanfolyamok szervezésére, vezetésére fordíthatod.

 

5. Folyamatosan meg tudsz újulni

A képzéseken, workshopokon és a sok extra anyagon, facebook zárt csoporton keresztül állandóan új játék és feladatötletekkel gazdagíthatod a tanfolyamaidat, táboraidat. Mindig van egy új tipp, amit az oktatásban vagy a szervezés során kipróbálhatsz.

 

6. Nem vagy egyedül

Nem kell feladnod a szabadságodat, úgy osztod be az idődet, ahogyan szeretnéd, mégis mindig van kihez fordulnod segítségért. Sőt! Kérés nélkül is folyamatosan kapod a támogatást, hiszen az egész rendszernek az az érdeke, hogy elégedett legyél és neked (is) jól menjenek a dolgaid!

 

7. Akár tanítanod sem kell és mégis működnek a tanfolyamok, jönnek a bevételek

GYES-re mennél vagy több időt szeretnél a gyermekeidre, családra vagy a hobbidra szentelni? Ennek sincs akadálya, hiszen egy komplex rendszert kapsz, amely nyelvtanárok bevonásával akkor is működik, ha te éppen nem vagy jelen. Miután a biztosított háttértámogatással megszervezed a tanfolyamokat, te akár a gyermekeiddel a játszótéren is töltheted a szép napos délutánokat, miközben a tanáraid a foglalkozásokat vezetik.

Ha minden felkeltette az érdeklődésedet, ITT kérheted ingyenes prospektusunkat. Személyesen is szívesen megválaszoljuk a kérdéseidet, tájékoztatunk a rendszer működéséről, betekintést nyerhetsz egy-egy foglalkozásunkba és felveheted a kapcsolatot már működő franchise partnereinkkel.

Ne késlekedj tovább, érdeklődj mielőbb!

 

Jamrik Márta

 

 

 

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.