7 dolog, amiért nyelvtanárként érdemes egy franchise rendszerhez csatlakoznod

Évek óta angolt tanítasz gyerekeknek, és szinte már mindent tudsz a korai nyelvoktatásról? Esetleg tanfolyamokat is vezetsz, vagy egy saját nyelviskola indításában gondolkodsz? Ha igen a válaszod, akkor felmerülhet benned a kérdés, hogy érdemes lenne-e számodra egy franchise rendszerhez csatlakozni, hiszen valószínűleg úgysem tudnak már újat nyújtani neked.

 

Pedig, ha jobban belegondolsz, rá fogsz jönni, hogy a kapcsolataidat, tudásodat, szuper tanítási ötleteidet egy franchise rendszerben is kamatoztathatod! Sőt, sokkal nagyobb valószínűséggel leszel sikeres, mint azok, akiknek nincs ilyen jellegű tapasztalatuk. Hogy miért?

 

 

1. A szülők keresik a megbízható, jó minőséget

 

Ez nem azt jelenti, hogy te ne tennél meg mindent ezért. Ez egyszerűen csak annyit jelent, hogy egy több éve sikeresen működő országos rendszer leellenőrizhető, nagyobb a hitele a szülők szemében.

 

2. Magasabb óradíjat kérhetsz el

 

Lehet, hogy azt gondolod, ha csatlakozol, több költséged lesz majd, hiszen csatlakozási díjat, jutalékot kell fizetned. Amire valószínűleg nem gondolsz, az az, hogy ezzel együtt bevételed is növekszik majd, mivel egy jól bevált és ismert nyelviskola bizonyítottan hatékony tanfolyamaiért magasabb óradíjat kérhetsz el.

 

3. Könnyebb a bővülés, nagyobb bevételekre tehetsz szert

 

Elérted a maximumot, már nem tudsz több magánórát, tanfolyamvezetést vállalni? A franchise-ban semmi gond, hiszen tanárokat alkalmazhatsz, akik segítségével több tanulót taníthatsz, több tábort vezethetsz.

 

4. Minimális időt kell csak a marketingre szentelned

 

Nincs szükséged saját honlapra, marketing anyagok, szóróanyagok, kampányok kidolgozására, grafikusra, webfejlesztőre, marketingesre, stb., hiszen mindezt készen kapod! Te pedig a felszabadult idődet a tanfolyamok szervezésére, vezetésére fordíthatod.

 

5. Folyamatosan meg tudsz újulni

 

A képzéseken, workshopokon és a sok extra anyagon, facebook zárt csoporton keresztül állandóan új játék és feladatötletekkel gazdagíthatod a tanfolyamaidat, táboraidat. Mindig van egy új tipp, amit az oktatásban vagy a szervezés során kipróbálhatsz.

 

6. Nem vagy egyedül

 

Nem kell feladnod a szabadságodat, úgy osztod be az idődet, ahogyan szeretnéd, mégis mindig van kihez fordulnod segítségért. Sőt! Kérés nélkül is folyamatosan kapod a támogatást, hiszen az egész rendszernek az az érdeke, hogy elégedett legyél és neked (is) jól menjenek a dolgaid!

 

7. Akár tanítanod sem kell és mégis működnek a tanfolyamok, jönnek a bevételek

 

GYES-re mennél vagy több időt szeretnél a gyermekeidre, családra vagy a hobbidra szentelni? Ennek sincs akadálya, hiszen egy komplex rendszert kapsz, amely nyelvtanárok bevonásával akkor is működik, ha te éppen nem vagy jelen. Miután a biztosított háttértámogatással megszervezed a tanfolyamokat, te akár a gyermekeiddel a játszótéren is töltheted a szép napos délutánokat, miközben a tanáraid a foglalkozásokat vezetik.

 

Ha minden felkeltette az érdeklődésedet, ITT kérheted ingyenes prospektusunkat. Személyesen is szívesen megválaszoljuk a kérdéseidet, tájékoztatunk a rendszer működéséről, betekintést nyerhetsz egy-egy foglalkozásunkba és felveheted a kapcsolatot már működő franchise partnereinkkel.

Ne késlekedj tovább, érdeklődj mielőbb!

 

Jamrik Márta

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az oldal sütiket használ, hogy a legjobb élményt nyújtsa. Az Sütik elfogadása gombra kattintva fogadhatja el.