LCF Kids Club Angol Gyermek Nyelvtanfolyam

Karcag

gyermek angol nyelvtanfolyam

Elérhetőségek:

Kovácsné Illés-Tóth Anita
30/229-4004
kovacsneanita78@gmail.com

Facebook

Kovácsné Illés Tóth Anita vagyok, a LCF Kids Clubs angol gyermek nyelvtanfolyam karcagi Franchise partnere, nyelviskola vezetője.

 

Középiskolai tanárként  17 éve foglalkozok angol nyelvtanítással, nyelvvizsga felkészítéssel, céges, csoportos nyelvoktatással.

 

5 évig mint DÖK segítő tanár, táborok, rendezvények szervezésével majd lebonyolításával is foglalkoztam, szabadidőmben pedig közel 10 évig a Karcag Városi Vegyeskar tagjaként jártam  Magyarország és Európa csodás városait.  Ezen időszakban mint tolmács és idegenvezető is tevékenykedhettem nagy örömömre.

 

Aztán 2011-ben megváltozott az egész életem.

 

Megszületett első gyermekem, szemem fénye, drága Fruzsinám. Véget értek az utazások de kezdetét vette egy sokkal varázslatosabb, az ANYASÁG.

 

Ma már három gyönyörű gyermek édesanyjaként egyengetem Balázs és Zsombi útját is, itthon és az oviban és bármit megteszek értük és az Ő boldogságukért, hisz Nekem Ők jelentik a legnagyobb csodát.

 

Az ovisokon kívül, szülő társak jelentik a baráti és fő ismeretségi körömet. SZMK tagként és az Egyesített Óvoda Kuratóriumi tagjaként jelen vagyok az életükben minden fontos eseményen. Az angol nyelv viszont nem tűnhetett el az életemből….

 

Az LCF Kids Club mindent magában foglal amit kerestem. Komplex angol gyermek nyelvtanfolyam, mely speciálisan kidolgozott játékos módszertanával, garantált sikerélményt nyújt a gyermekeknek miközben megszeretteti velük az angol nyelvet.

 

Tudatos szülőként nem is vágyhat másra az ember.

 

A 21. században a nyelvtudás az egyik legfontosabb elsajátítandó ismeret, amiből a gyerekek felnőttként profitálhatnak.

 

Nagy szeretettel és lelkesedéssel várom őket nyelviskolámba, egészen babakortól 14 éves korig, hogy a későbbiek során természetes legyen számukra az idegen nyelvű kommunikáció.

 

Természetesen a szülőkről sem feledkeztem el.

 

Amellett, hogy kellemes környezetben angolozhatnak együtt  a picikkel ill. várakozhatnak nagyobb  gyermekeikre, a rendezvényekre várom őket is nagy szeretettel plusz kommunikáció központú csoportokban angol tudásukat is fejleszthetik.

Gyertek el egy ingyenes próbaórára! Mi szeretettel várunk benneteket!

Nézd meg, hogy hol van lehetőséged a próbaórára! Kattints a képre!

Az oldal sütiket használ, hogy a legjobb élményt nyújtsa. Az Sütik elfogadása gombra kattintva fogadhatja el.