LCF KIDS CLUBS

Székesfehérvár, Velence

Elérhetőségek:

Csehné Billig Edina
+36-30/2335-494
edina.billig@gmail.com

Facebook

Csehné Billig Edina vagyok, az  LCF Clubs Hungary Székesfehérvár, Velence franchise képviselője, a Székesfehérvár, Velence Nyelviskola vezető tanára.

 

Angol és német szakos tanítói diplomával rendelkezem és évekig tanítottam általános iskolában. Férjemmel és három gyermekemmel élek itt Székesfehérváron.

 

2007 tavasza óta szervezem és vezetem a Kids Club csoportokat. Több bölcsődében, és délelőtti, délutáni időpontban is tartok foglakozásokat a legkisebbeknek is. Nagy örömöt jelent, hogy mennyi lelkesedéssel játszanak velem a legapróbbak. Nagyon sok mozgásfejlesztés mellett mondókázunk, énekelünk, mindezt angolul.

 

Több óvodában,  iskolában, ill. külön helyszínen tartunk kollégáimmal Kids Clubot,  igazodva a gyermekes családok igényeihez, lehetőségeihez. Így szeretnénk megkönnyíteni a szülőknek, hogy a gyermekeik részt tudjanak venni a foglalkozásokon és be tudják illeszteni a mindennapokba.

 

Fontos, hogy a gyermekek számára élmény legyen az angol nyelv tanulása. Ahogy mondani szoktuk, mi nem tanítunk, hanem játszunk angolul. Célunk, hogy klubjainkban a gyermekek oldott körülmények között, észrevétlenül, játékosan és vidáman fedezzék fel, s örömmel tapasztalják meg az angol nyelv világát. A pozitív megerősítés mellett, a gyermekek egy közösség tagjaként éljék meg egy más kultúra megismerését.

 

Ezért is tartjuk fontosnak a klubrendezvényinket. A gyermekek családjukkal együtt megismerhetik az angolszász ünnepeket, hagyományokat.

 

Évről évre egyre népszerűbbek a nyári táboraink. Mi sem bizonyítja jobban a visszatérő, illetve új táborosaink és szüleik elégedettsége. Egy tematika köré építve hasznos tudást kapnak a gyermekek, mindig valamilyen meglepetéssel fűszerezve. Nemcsak egyszerűen angolozunk, hanem élményeket is kínálunk. Kipróbálhatják tudásukat „éles”, igazi szituációkban is.

 

2018 szeptemberétől pedig már Velencén is indítunk foglalkozásokat óvodások és kisiskolások számára.

 

Az LCF-Kids Club tanfolyamairól, módszeréről, táborairól sok – sok információ található  a honlapon  www.vidamangol.hu

 

Az aktualitásokról (tanfolyamok, rendezvények, táborok) a Facebook oldalunk nyújt naprakész információkat.

 

Nagy szeretettel várunk minden kisgyermeket!

Részt veszünk:

 

2018.

 

Szeptember 1. Alcoa Családi Nap

 

Szeptember 8. Lecsóföző Vigasság Zichy Liget

Bródy-Győrfi Kata

6 éve tanítok a Kids Club keretein belül.

 

Ezalatt az idő alatt sok kisgyerek szerette meg a nyelvtanulást és jó érzés hallani,hogy a későbbiekben sikerült kamatoztatniuk a Kids Clubnál tanultakat.

 

Mindemellett a pozitív visszacsatolások sok örömet okoznak: a szülői elégedettség és a gyerekek lelkesedése.

 

Sok szabadságot kapok a munkám kivitelezése során, ahol kreativitásomat is ki tudom használni. Változatos lesz a munkám a gyerekek és magam számára is.

Teker-Árva Erika

Tanítónőként dolgozom hasonló korú gyerekekkel, valamint négy gyermekem van.

 

Jelenleg nagycsoportos óvodásokat tanítok a Kids Club keretein belül,ami igazából egy jó kis móka, hiszen rengeteget játszunk, énekelünk tanulás közben, így szinte észrevétlenül lesznek egyre okosabbak a gyerekek.

 

Ebben a korban még nagyon fogékonyak, és azt tapasztalom, hogy ezek a gyerekek később, az iskolai életben is jóval könnyebben veszik az akadályokat, könnyebben sajátítják el az iskolai tananyagot, hiszen jő alapokkal érkeznek.

Jezsó Nikoletta

 

Egy gimnáziumban tanítok, emellett négy éve tartok foglalkozásokat az óvodás korosztálynak. Minden óra egy újabb izgalmas és szórakoztató tanulási lehetőség a gyermekek és a pedagógus számára is, hiszen életkorukból adódóan másképp reagálnak le egy-egy játékot, szituációt, mint ahogy azt esetlegesen várnám.

 

Ezért is szeretem ezeket a foglalkozásokat: egyszerre lehet kreatív és szabálykövető, azonnali véleményt kapok arról, amivel és ahogy dolgozunk. Mindemellett játékosak és dramatizáltak az órák, a gyerekek életkorának megfelelő témákat dolgozva fel.

 

Szeretem, ahogy nem csak én, hanem a gyerekek is várják a következő órát, ahogy egyre tágabbra nyílik a világ számukra és szinte észrevétlenül sajátítják el annak a nyelvtudásnak az alapjait, ami ma már elengedhetetlen feltétel a későbbi sikerekhez életükben.

Rólunk mondták

Nagyon köszönjük az elmúlt tanévet a Kids Clubnak és főként Neked.
Vince minden foglalkozásra rendkívül lelkesen ment, nagyon színes, mozgalmas és igazán szerethető foglalkozásokat tartottál. A változatos feladatok ötletessége a nyílt napok alkalmával bennünket szülőket is lenyűgözött. Azt tapasztaltam, hogy játék közben gazdagodik a szókincsük és fejlődik a beszédkészségük. Az iskola előtti években a tanulásnak ezt a módszerét és ennek eredményességét nagyon jó látni a gyermekünkön! Köszönjük szépen és további sikereket kívánok Neked/Nektek!

Peidl-Örkényi Helén

Mindkét gyermekem esetében fontosnak tartottam az idegen nyelv korai megismerését, játékos formában történő tanulását. A Kids Club-bal Bálint nagycsoportos korban találkozott először. Már az első benyomásunk abszolút pozitív volt. Csehné Billig Edina személyében lelkes és felkészült pedagógust ismerhettünk meg, akit a fiam is feltétel nélkül elfogadott. Így nem volt kérdés, hogy néhány évvel később Zsombort is megismertettük ezzel a lehetőséggel. Bátran állítom, hogy az alapokat a Kids Clubtól kapták meg, hisz az eltöltött évek alatt mély és tartalmas tudást „szívtak magukba”, amiből a mai napig táplálkoznak. Mindezt nagy szakmai hozzáértéssel és az életkorukhoz mérten tanította Edina. Így az iskolai nyelvtanításban előnnyel és sikerélménnyel indultak. Tapasztalatom alapján a hezitáló szülőknek csak ajánlani tudom a korai nyelvtanulást. Nekünk bevált!

Reizer Anikó

Mi már régóta részt veszünk az angol táborba, évről-évre a Dorka mindig nagyon jól érezte magát és ez most is így volt. Köszönjük, hogy részt vehetett az idén is.

Czeglédi Dorka édesanyja

Dorka és Valér nagyon jól érezték magukat a táborban! Sok új szóval gazdagodott a szókincsük, és sok új dalt, mondókát tanultak. A bemutató foglalkozás ötletes volt, a gyerekek felszabadultan adták elő a héten tanultakat. Valér 3. nap délután azt mondta, ``Bárcsak örökre angol táborba járhatnék!`` Jövőre is számíthattok ránk!

Nagy Dorka és Valér édesanyja

Gyermekem (Sebestyén Botond) nagyon jól érezte magát az idén is, sokat mesélt a programokról és azt mondta jövőre is szeretne menni és sajnálta, hogy véget ért. Azt hiszem, ez mindent elmond arról mennyire jól sikerült a tábor.

Köszönjük szépen a sok élményt! Barnabás nagyon jól érezte magát, igazán tartalmas tábor volt, csak ajánlani tudom mindenkinek. Köszönjük a törődést is.

Végh Bernadett

Köszönjük szépen a csodás hetet!
Nagyon elégedettek voltunk mindennel, a szervezéssel, a programokkal, a hozzáállásoddal/hozzáállásotokkal.
Nekünk ez volt az első táborunk Hanna életében, és hála Nektek, szuper élmény volt neki (és mi is nyugodtak voltunk, hogy jó helyen van)! a héten is ment volna... 🙂
Azóta a plüssök gyakorolják otthon a dalokat, mennek a játszóra, ebédelni stb...
Én úgy gondolom, hogy mindenre, mindenkire figyelemmel voltatok, és örülök, hogy Veletek tapasztalhattuk meg az első táborozás élményét!

M. Ildikó

Gyertek el egy ingyenes próbaórára! Mi szeretettel várunk benneteket!

Nézd meg, hogy hol van lehetőséged a próbaórára! Kattints a képre!

Az oldal sütiket használ, hogy a legjobb élményt nyújtsa. Az Sütik elfogadása gombra kattintva fogadhatja el.