Vidám nyelvtanítási lehetőségek

a Kids Club tanfolyamokon és táborokban

FOLYAMATOSAN ÚJ ÉS ÚJ NYELVOKTATÁSI LEHETŐSÉGEK, ANYAGOK UTÁN KUTATSZ? 

 

KERESED A MEGFELELŐ MÓDSZERT, AMELLYEL ANGOLT TANÍTHATSZ KISGYEREKEKNEK?

 

SZÍVESEN LENNÉL TAGJA EGY VIDÁM SZAKMAI KÖZÖSSÉGNEK, AHOL ÚJ DOLGOKAT TANULHATSZ?

JÓ HÍRÜNK VAN!

 

Vége az éjszakákba nyúló tananyag kereséseknek az interneten és az aggódásnak, hogy minden korosztályt változatos feladatokkal és a számukra legmegfelelőbb módszerekkel tanítsd!

 

Az LCF Kids Club franchise rendszere biztosítja számodra azt a professzionális hátteret, amellyel 6 hónapostól 14 éves korig, minden korosztály részére egyedi és komplex tanfolyamokat és nyári napközis táborokat vezethetsz!

AZ LCF KIDS CLUB TANFOLYAMOK VEZETÉSÉT NEKED AJÁNLJUK, HA:

 

– szeretsz kisgyermekeket oktatni,

 

– elhivatottságot érzel a gyermekek korai nyelvi fejlesztése iránt,

 

– kreatívnak, lelkesnek és elfogadónak vallod magad,

 

– rendelkezel pedagógus végzettséggel, felsőfokú angol nyelvtudással,

 

– valami többre és másra vágysz a nyelvoktatás területén,

 

– jó a kommunikációs készséged,

 

– pozitív a hozzáállásod, kedves és mégis határozott személyiség vagy!

MILYEN ELŐNYÖKKEL JÁR SZÁMODRA, HA CSATLAKOZOL AZ LCF KIDS CLUB CSAPATÁHOZ?

 

– Percről-percre kidolgozott, ugyanakkor rugalmas, a gyerekek életkori sajátosságait szem előtt tartó, komplex tanfolyamok állnak a rendelkezésedre.

– A korosztályonként változó oktatási csomagok mindegyikéhez színes és változatos szemléltető anyagok tartoznak, így nem kell sok időt a felkészülésre fordítanod.

 

–  A rugalmas oktatásnak köszönhetően, a közoktatással szemben sokkal nagyobb lesz a szabadságod, és ha szeretnéd, itt a kreativitásodat is bátran kiélheted.

– A díjnyertes EnglishZone online játéktárral interaktívvá és izgalmassá, a mai kor gyermekei számára is érdekessé teheted a foglalkozásokat.

 

–  A tanfolyamok és a táborok, amelyeket vezetsz majd, a gyerekeknek és neked is örömöt és élményt fognak nyújtani.

–  Szakmai munkádat folyamatosan segítik módszertani workshopok, képzések, amelyek a sok ötlet és jó hangulat miatt különösen kedveltek és népszerűek a tanáraink körében.

–  Rendszerünk tagjaként egy olyan lelkes és kreatív közösség tagja lehetsz, akik hisznek abban, hogy az idegen nyelvvel való ismerkedést már fiatal korban el kell kezdeni.

 

– A befektetett lelkes és kreatív munkádért cserébe, a tanfolyamok vezetésével folyamatos extra kereseti lehetőségre teszel szert.

Az LCF Kids Club nyelviskolákról mondták ...

Az LCF CLUBS által kínált oktatási program az első pillanatban lenyűgözött és meggyőzött minket. Komoly nemzetközi háttérrel rendelkezik, folyamatos a tananyagok fejlesztése és a tanárok továbbképzése, komplett szintrendszerben kínálják a különböző életkorú és tudásszintű gyerekeknek ideális tanfolyamokat.

Szloboda Anikó

Újpesti Nyelviskola

Kedves Kids Club! Nagyon boldog vagyok, hogy Karcagon is volt lehetőség csatlakozni hozzátok, már nagyon hiányzott egy ilyen lehetőség városunkból. A kislányomat elsősorban azért írattam be, mert az oviban nagyon félénk volt, és szerettem volna egy új közösségbe, új közegbe bevinni, hogy lássa, hogy milyen is új gyerekekkel megismerkedni, új szabályokhoz alkalmazkodni, és játszva tanulni. Tudtam, hittem benne, hogy van értelme, hogy meg fogja szeretni a nyelvet is, a tanulást is, és Anita személye pedig garancia is volt rá, hogy EZ csak jó lehet. Nagyon büszkén ültem végig a bemutató órákat, és magam is meglepődtem, hogy milyen sokat tudnak a gyerekek, mert az otthoni beszélgetésekből nem is derült ki számomra, hogy ennyire sokféle témában vannak már ismert szavak. Én mindenkinek javasolni tudom, hogy próbálja ki gyermekével, nekem nagyon sok örömet okozott eddig is látni, hogy gyermekem milyen lelkesedéssel készül az órákra, gyakorolja az énekeket, és kérdez engem különböző szavakról. Anitának pedig nagyon szépen köszönöm, hogy belevágott ebbe a dologban, és lehetőséget adott a helyi szülőknek és gyerekeknek, hogy már ilyen kicsi korban ismerkedjenek a nyelvvel, aminek az ÉLET-ben biztosan hasznát fogják venni. Várjuk nagyon a folytatást!!!!

Papp Dóra

Karcag

„Nagyon jó volt a Kids Club. Azért volt jó, a Kids Club, mert nagyon sokat játszottunk és sokat tanultunk angolul. Sokat is nevettünk. Hasznos volt az iskolai munkához. Nagyon sokat beszélgettünk. Sok ünnepet tartott meg a tanárunk. Nagyon tetszett az egész év. Nagyon sokat írtunk a könyvekben, és minden nagyon tetszett.”

L. 3-ik osztályos tanuló

Kozármisleny

Milyen formában csatlakozhatsz?

Rendszerünkhöz lehetőséged van nyelvtanárként csatlakozni,

vagy nagyobb városokban, és olyan településeken, ahol nem vagyunk még jelen,

 

LCF Kids Club franchise partnerként megélheted azt az

élményt is, hogy saját nyelviskolát hozhatsz létre a kezdeti küszködések terhe nélkül,

ugyanakkor a hátad mögött áll egy ország- és világszerte ismert módszer támogatása.

MI A TEENDŐD, HA ÉRDEKEL A KIDS CLUB TANFOLYAMOK VEZETÉSE?

 

 

Először is kérjük töltsd ki az adatlapunkat, hogy telefonon vagy e-mailben fel tudjuk venni veled a kapcsolatot!

 

Amennyiben a településeden már van franchise partnerünk, úgy adataidat továbbítjuk számára, és ő meg fog téged keresni, hogy a lehetőségeket átbeszéljétek.

 

 

Ha viszont olyan településről érdeklődsz, ahol még nem működnek Kids Club tanfolyamok, akkor mindenképpen elküldjük számodra franchise prospektusunkat, amelyből a franchise csatlakozás feltételeiről tájékozódhatsz.

 

 

 

Töltsd ki az adatlapot, ha érdekel a csatlakozás az LCF Kids Club nemzetközi csapatához!

 

A hírlevelünkre is érdemes feliratkoznod, mert nyelvtanítási ötletekkel, letölthető anyagokkal segítjük munkádat!

Név*


Email cím*


Telefonszám*


A csatlakozás mely településen/kerületben érdekelné?*


Egyéb megjegyzés


*Az Adatkezelési tájékoztatást elolvastam és elfogadom

*Elmúltam 16 éves és elfogadom a személyes adataim mentését.

Feliratkozom a hírlevélre és hozzájárulok, hogy számomra nyelvtanítással kapcsolatos ötleteket, és az LCF Clubs Franchise rendszerről tájékoztatókat, ajánlatokat, meghívókat küldjenek.

[recaptcha]

Az oldal sütiket használ, hogy a legjobb élményt nyújtsa. Az Sütik elfogadása gombra kattintva fogadhatja el.