LCF Kids Club

Budapest, III. Kerület, Szentendre és Pomáz

Elérhetőségek:

Barta Zoltán
+36-70/628-5850
barta.zoltan85@gmail.com
Farkas Jázmin
+36-70/931-7497

Facebook

Barta Zoltán az LCF Kids Club Budapest III. kerület, Szentendre és Pomáz nyelviskolájának vezetője, végzettségem szerint közgazdász.

 

Történetemben is a főiskolai éveimhez kell először visszanyúlnom, amikor saját magamon és a környezetemen is éreztem, hogy az idegen nyelvek tanulása egy szükséges dolog volt, ami ahhoz kellett, hogy a nyelvvizsgánkat és ezzel együtt a diplománkat megszerezzük, de maga a tanulási folyamat csak nagyon ritkán párosult örömmel.

 

Később néhány évet éltem és dolgoztam Angliában, ahol azok az érzések és kérdések még inkább felerősödtek bennem, hogy mitől lehet az, hogy felmérések -illetve saját tapasztalataim alapján is- hazánkban más európai országokhoz viszonyítva kisebb az aránya az angolul beszélőknek és hogy ez összefügghet-e azzal, hogy az idegen nyelveket többnyire csak egy céltól vezérelve, szükségből tanuljuk.

 

Kint töltött éveim alatt sokat foglalkoztam ezzel a kérdéssel és ekkor jött a felismerés, hogy a jövő generációjánál lehet ebben változást elérni.

 

Így találkoztam a Kids Clubbal és a módszerükkel, hogy vidám, játékos formában, stresszmentesen az életkori sajátosságokat figyelembe véve már kisgyermekkorban is lehet az angollal vagy más nyelvekkel ismerkedni, az anyanyelvünkhöz hasonlóan elsajátítani azt.

KÜLDETÉSÜNK ÉS CÉLJAINK

Számunkra a legfontosabb, hogy a gyermekekkel megszerettessük az angol nyelvet és annak tanulását. A foglalkozásaink által önbizalomra tegyenek szert, amire a későbbiekben bátran tudnak építeni és ezáltal egy pozitív úton indulnak el.

 

Nagyon fontos még számunkra, hogy a csoportjaink létszámát annak megfelelően alakítsuk ki, hogy minden klubtagunk külön-külön is a maximális odafigyelést és segítséget megkapja tőlünk.

 

Az óráinkon pedig minden esetben a kulcs az, hogy a gyermekek és a klubvezetők is jól érezzék magukat.

 

Továbbá mindig kiemelt szerephez jutnak a szülők és családok igényei, azokat mindig figyelembe vesszük és azok alapján alakítjuk, fejlesztjük a szolgáltatásunkat.

TANFOLYAMAINK

Fél éves kortól 10 éves korig várunk mindenkit sok szeretettel a III. kerületi, szentendrei és pomázi művelődési házakban, iskolákban, óvodákban, bölcsődékben és családi napközikben indult csoportjainkban.  

 

 

Egész év folyamán bármikor lehet csatlakozni a csoportjainkhoz, első alkalommal minden esetben egy ingyenes próbaórát biztosítunk, ahol lehetőség van megismerni a módszerünket, a klubvezetőt, és a helyszínt is. Felkészült klubvezetőinknek köszönhetően egy év közbeni csatlakozás esetén sem érzi senki, hogy esetleg le lenne egy kicsit a többiektől maradva.

 

Várjuk bölcsődék, óvodák, családi napközik és iskolák megkeresését is, mert a helyszínekre kitelepülve is megszervezzük a tanfolyamot, figyelembe véve az intézményvezetők, dolgozók és a szülők igényeit.

 

Az óráinkon pedig minden esetben a kulcs az, hogy a gyermekek és a klubvezetők is jól érezzék magukat.

 

Továbbá mindig kiemelt szerephez jutnak a szülők és családok igényei, azokat mindig figyelembe vesszük és azok alapján alakítjuk, fejlesztjük a szolgáltatásunkat.

NYÁRI TÁBOROK

2018 nyarán közel 100-an táboroztak velünk a III. Kerületben.

 

Nyári táborainkba 4 éves kortól 12 éves korig várunk mindenkit sok szeretettel. 2019 nyarán tartandó táborainkról bővebb információ felől érdeklődni és jelentkezni 2019 januártól lehet.

AKIKKEL VIDÁM ÉS JÁTÉKOS AZ ANGOL TANULÁS

FARKAS JÁZMIN

 2015 óta LCF Kids Club III. kerület vezető nyelvtanára.

A budapesti Károli Gáspár Református Egyetem angol műveltségterületes, tanító szakos hallgatója vagyok.

  

A nyelvtanulás és kommunikáció fontos része az életemnek és szeretném, ha megoszthatnám a játékos nyelvtanulás élményét gyermekekkel is. A Kids Clubban találtam meg azokat az értékeket és módszereket, amik találkoztak saját elképzeléseimmel.

 

Célom, hogy minél több gyermekkel ismertessem meg a nyelvtanulás örömét és önbizalomra tegyenek szert az idegen nyelvi kommunikáció terén.

Pető Anita

Kecskeméti Főiskolán végeztem tanító szakon. Kisfiam születése után fontosnak tartottam, hogy már pici korától találkozzon az angol nyelvvel.

9 hónapos volt a kisfiam, amikor az LCF Kids Clubbal találkoztam. Szembetűnő volt, hogy a gyerekek lélektani és nyelvi fejlődését egyaránt segítik, fejlesztik.

Rendkívül szimpatikusnak tartom azt a módszert, hogy a gyerekek természetes módon, játékosan, éneklés közben ismerkednek az angol nyelvvel. Észrevétlenül ‘tanulnak’.

BOLDOG SZÜLŐK ÉS GYERMEKEK VÉLEMÉNYEI

Számunkra az angol óra egy vidám játékos tanulás Fannika örömmel meséli az órák anyagát nagyon szeret járni és nagyon nagyon szereti a Jázmint. Jázmin az a tanárnéni aki a tanárnénik példaképe lehet mert nagyon jól bánik a gyerekekkel ,kedves és sokat tanulnak .Az első gyermekem is ide járt hozzátok onnan is csupa jó tapasztalatokat tudnék sorolni ,Vivien könnyedén vette az első osztályos angol órákat és rengeteg angol szó tudásával lépett az első osztályba .Mindkét gyermekem nagyon szeretett ezekre a foglalkozásokra járni .Csak ajánlani tudom mindenkinek.

Tisztelettel: Szikoráné Julcsi

/Szikora Fanni anyukája 3.kerület Bèkásmegyer Vízitag Óvoda vízi pók csoport/

Áron már kb. 1 éves korában találkozott az angol nyelvvel egy játékos babás foglalkozás kapcsán és egészen óvodáig jártunk rendszeresen. Az akkori tanárnéni nagyon magasra tette a mércét és féltem tőle, hogy hogyan lesz ezután. Hála istennek találkoztunk az oviban az LCF-el és az aggodalmam elmúlt. Szerencsére később Jázmin csoportjába is átkerültünk, illetve kisfiam vele töltött nyáron két tábori hetet is, és azt kell hogy mondjam, hogy abszolút tudom hogy jó helyen vagyunk. Mindenféle tekintetben. Az órák kiválóak és Jázmin szakmai tudása, felkészültsége, illetve a gyerekek felé tanúsított bánásmódja messze messze felülmúlja a felülmúlhatót.
Mi ezúton is nagyon köszönjük, Áronon folyamatosan látom a fejlődést és ennél pozitívabb visszacsatolás nem is lehet.

Czintula Krisztina

/Sturm Áron anyukája Vízi Ovi, Orange csoport/

Nagyon örülök, hogy ilyen szeretetteljes légkörben tanulhat Erik angolt Pomázon. Nagyon kedvesek, korrektek vagytok, és szuper áron tartjátok az órákat, valamint nagyon szervezett csapat vagytok.
Az angol tábor fontosságát felmérve, köszönöm, hogy lehetőséget adtok az angol elmélyítésében.

Szamosi Ágnes

/Szabó-Szamosi Erik anyukája, Pomáz Orange csoport/

A Bárczi oviból Takács Alexandra és Takács Henrietta anyukája vagyok és szeretnék köszönetet mondani az elmúlt pár hónap ovis angol foglalkozásokért.
Lányaim mindig nagy örömmel mentek a foglalkozásokra és ez első sorban Jázmin néninek volt köszönhető.
Mindkét bemutató órán részt tudtam venni és láttam, hogy Jázmin milyen nagy szeretettel, jól felkészülten, sok-sok játékkal próbálta a gyerekekkel megismertetni az angol nyelvet. Nekünk ez olyannyira sikerült, hogy a februári angol-magyar két tannyelvű iskolanyitogató foglakozásokon lányaim aktívan részt is tudtak venni az angolos iskolai feladatokban. Szerintem ennél nagyobb bizonyság nem is kell arra, hogy milyen hasznos és értékes perceket töltöttek együtt az ovis angol foglalkozásokon.
Már nagyon várjuk az angol tábort is!!!!!

Pallagi Valéria

/Takács Alexandra és Henrietta anyukája, Bárczi ovi Orange csoport/

Idén is nagyon meg vagyunk elégedve köszönjük a sok tanulást Nati nagyon szereti az angol nyelvet és ezt nektek illetve Jázminnak köszönhetjük! Azt tudom mondani,hogy csak igy tovább és remélem szeptembertől már a kisebbik lányom is hozzátok fog járni.

Gáspár Anita

/Gáspár Natasa anyukája Pomáz Orange csoport/

„Benedek minden nap nagy lelkesedéssel indult az angolos táborba, és délután azzal fogadott, hogy milyen szuper jól érezte magát. A tábor óta is lelkesen emlegeti Jázmint. Sőt, elővesz táboros játékokat, amiket szeretne velem is eljátszani angolul. Köszönjük ezt a vidám tábort!”

Kiss Zsuzsanna

„Nagyon jól érezték magukat, nagyon sokat jelentett ez az egy hét, minden nap énekelgetnek és Peti angolul kért ma paradicsomot, Eszter pedig jelezte, hogy szeretne egész évben angol táborba járni - ovi helyett - és Peti is helyeselt 🙂 .”

Civin-Palásthy Zsanett

„Szívvel-lélekkel, teljes bedobással, nagy szeretettel rendelkező kiváló oktatók. Gyerekek imádják!”

Schneider Bernadett

„Marcika folyamatosan emlegeti a tábort , nagyon hiányzik neki.
Sokat beszél angolul, énekelgeti a dalokat és mondókázik. azóta is angolul számol mindent, angolul köszöni meg a dolgokat, ha nem tud valamit azt is angolul mondja. Mi is mondunk neki néha angolul dolgokat, nagyon érdekli.
Nagyon várja ő is, hogy találkozzon újra Veletek.”

Lippai-Desits Evelin

„Kedves Jázmin és Zoli, nem tudjuk méltóképpen megköszönni Nektek ezt a hetet. Zalán nagyon jól érezte magát, nagyon élvezte a programokat, a játékos tanulást és nagyon megkedvelt Benneteket. További sok sikert kívánunk Nektek minden téren, és nagyon remélem még lesz lehetősége Zalánnak arra, hogy részt vegyen a jövőben is valamelyik általatok szervezett/vezetett táborban. További szép nyarat!”

Bacsa Andrea

Kedves Jázmin és Zoli!
Lizám mindig nagy kedvvel és szeretettel megy a Jázmin által tartott tanfolyamokra.
Mindig tanul valami újat, valami érdekeset, amit aztán itthon az egész család gyakorolhat, mert ő meg tanítja nekünk is. A sok apró figyelmesség, és gondoskodás amit tőletek kap, azt kevesen tudják nyújtani.
A tábort már most nagyon várja, biztosan felülmúljátok a tavalyit
Csak is pozitív a véleményem rólatok, és mindenkinek ajánlom a foglalkozásaitokat.

Németh Zita – Minihoffer Liza, Vízi Ovi Orange course

Kedves Zoltán!
Nagyon szépen köszönjük ezt a remek hangulatú farsangi rendezvényt, igazán jól éreztük magunkat! Elsőrangú volt a szervezés, látszott, hogy sok munka volt benne valamint Ön és a kolléganői mind-mind nagyon lelkesen és jókedvűen dolgoztak ott.
Még egyszer KÖSZÖNJÜK! 🙂

Szántó Debóra - Csikai Bogi, Year 2 csoport

Kedves Zoltán!
Az LCF Kids Club foglalkozások 2015 óta működnek a 3K-ban. Először egy csoporttal indultak, de a pozitív visszajelzések és a nagy érdeklődés miatt, az évek során újabb csoportokat is bevezettek a különböző korosztályoknak. Jelenleg heti háromszor tartanak foglalkozásokat, kisiskolásoknak, ovisoknak, és a legkisebb 2-4 éves korosztálynak. A lelkes, fiatal oktatók hamar belopták magukat a gyerekek és a szülők szívébe, a „kisdiákok” örömmel járnak a tanfolyamokra. A vidám, játékos órákat a különböző ünnepkörökhöz kapcsolódó programokkal is színesítik, így volt már farsangi, halloween-i, karácsonyi angol órájuk is. A 3K rendezvényeihez is szívesen csatlakoznak, például a kulturális központ harmadik születésnapján is bemutatkoztak saját műsorukkal.

3K Kaszásdűlői Kulturális Központ

Intézményünkben (Óbudai Mesevilág Óvoda/ Vízi Tagóvoda - 1039 Bp., Víziorgona u. 2.) 2 éve működik a Kids Club gyermek nyelviskola. Fiatalos, lendületes hozzáállással, a gyermekek életkorának megfelelő szakmaisággal vezetik az órákat, ötvözve a mozgásos, dalos, verses feldolgozásokat.
A tanulást esztétikus eszközökkel színesítik, a gyerekekkel való kapcsolatuk nagyon jó, közvetlen. A szülők tájékoztatása minden esetben időben történik, mindig nyitottak a kooperációra, rugalmasak és az intézményvezetéssel összhangban működnek.
A táboroztatásnál minden területre kiterjedő figyelemmel járnak el, továbbra is tervezzük a velük való közös munkát és szívesen ajánljuk más társintézményeknek is.

Vízi Óvoda – Baár Éva óvodavezető

Kedves Jázmin és Zoltán!
Nagyra értékelem rugalmasságotokat, segítőkészségeteket. Továbbra is szimpatikus számomra az hogy interaktívan, a gyerekek érdeklődési köréhez is alkalmazkodva építitek fel az órai anyagot.

Varga-Tana Ünige – Ernák

Sajnos véget ért a kedvenc táborunk ! Óriási köszönet Jázmin néninek és Zoli bácsinak a mókás, kreativ, csodálatos napokért , foglalkozásokért , játékos angol tanulásért, aminek köszönhetően Androméda mindennap új tudással és élményekkel jött haza : :)Jövőre remélem még nem leszünk túl ``nagyok`` :)és mehetünk újra:) :):)olyan klassz a Kids Club 🙂 🙂

Hosszú Anita – Raisky Androméda

Köszönjük szépen, Linduska nevében is ezt a felejthetetlen élményt nyújtó kellemes tábort! 🙂
Linduska nagyon jól érezte magát nálatok, nekem pedig, mint folyamatosan aggódó szülőnek, megnyugvás volt, hogy jó helyen tudhatom legféltettebb kincsemet.

Rácsai Tünde – Fekete Linda

Gyertek el egy ingyenes próbaórára! Mi szeretettel várunk benneteket!

Nézd meg, hogy hol van lehetőséged a próbaórára! Kattints a képre!

Az oldal sütiket használ, hogy a legjobb élményt nyújtsa. Az Sütik elfogadása gombra kattintva fogadhatja el.