LCF KIDS CLUBS

Kiskunhalas, Kelebia, Kisszállás, Tompa

Elérhetőségek:

Bohner Virág
+36-20/478-4535
viragbohner@gmail.com

Facebook

Bohner Virág vagyok, 2008 óta vezetem a Kids Club nyelviskolát Kiskunhalason és a környező településeken.

 

Miért választottam hivatásul a kisgyerekek nyelvoktatását?

 

Közgazdász, valamint angol nyelv és irodalom tanári végzettséggel rendelkezem, kiskorom óta vonz mindkét terület, a diplomamunkámat is a korai nyelvoktatásról írtam.

 

Az életem során számtalanszor tapasztaltam, hogy mennyivel könnyebben tudok boldogulni akár szakmai, akár az életem egyéb területein, csak azért, mert jól beszélek idegen nyelveket…

 

Úgyhogy számomra nem volt kérdés, hogyha majd lesznek saját gyermekeim, akkor mi lesz az egyik prioritás, amit szeretnék biztosítani számukra.

 

Így kerültem kapcsolatba a Kids Clubbal, amikor is a saját kislányomnak kerestem nyelvtanulási lehetőséget a környékünkön.

 

Mivel az ő akkor még bölcsis korosztályának még nem volt lehetősége a közelben minőségi nyelvtanulásra, így elhatároztam, hogy majd én biztosítom számára, hogy játszva tanulhasson, és így született meg a mi nyelviskolánk Kiskunhalason.

Hiszem azt, hogy a Kids Clubban egy olyan eszköz van a kezünkben, amellyel alapvetően formálhatjuk, segíthetjük, támogathatjuk gyermekeink jövőjének alakulását.

Az a tapasztalás ugyanis, ahogyan egy kisgyermek először találkozik az idegen nyelvvel, mindenképpen meghatározó lesz a számára a későbbi nyelvtanulása folyamán.

 

Éppen ezért kiemelten fontos számunkra, hogy olyan környezetet és olyan élményszerű módszert biztosítsunk a gyerekek számára, amelyben a nyelvtanulás örömforrássá válik, amelynek segítségével magabiztosan tudják elsajátítani az angol nyelvet és bátran mernek kommunikálni.

 

Az az elsődleges célom, hogy a saját kislányaim, valamint a hozzánk járó Kids Clubos kisgyerekek is megtapasztalhassák majd azt a hihetetlen biztonságot nyújtó „szabadság érzetet”, amit a magabiztos nyelvtudás biztosít számukra. Ezért dolgozunk kolléganőimmel nap mint nap.

 

Nyelviskolánkban már hat hónapos kortól, egészen 14 éves korig várjuk a gyerekeket.

 

Baby és bölcsis csoportjainkban a gyerekek együtt vesznek részt a szüleikkel a 30 perces foglalkozásokon. A legkisebbeknek szóló csoportjaink Kiskunhalason, a központi klubhelyiségünkben, a Posta utca 1. szám alatt működnek.

 

Ovis csoportjaink a halasi Bóbita, a Bajza Utcai és a Gólyafészek ovikban, valamint Kelebián, Kisszálláson és Tompán, az oviba kihelyezett foglalkozások keretében is működnek, illetve Halason, a központi klubhelyiségünkben várjuk angolul játszani azokat a 3-6 éves kisgyerekeket, akiknek az ovijában még nincs Kids Club foglalkozás.

 

Iskolás csoportjaink tananyaga maximálisan kiegészíti és támogatja a közoktatásban elsajátított tudást. Iskolás foglalkozásainkon az elsődleges célunk, hogy azt erősítsük és fejlesszük, amire a suliban már kevesebb idő jut: a verbális kommunikációt.

 

Felső tagozatos csoportjainknál pedig már az anyaggal párhuzamosan elkezdjük a felkészülést a Cambridge gyereknyelvvizsgák legfelső fokára.

 

Ha számodra is fontos, hogy gyermeked játszva elsajátíthasson egy idegen nyelvet vagy, hogy a suliban ne legyen számára stressz és teher az angoltanulás, gyertek el hozzánk!

 

Kolléganőimmel, Csanádi Anikóval, Rácz-Fodorné Nagy Nikivel és Vajkó Dórival várunk Benneteket is szeretettel, mert hisszük, hogy angolul tudni kell, és ezt a tudást nem akárhogyan, hanem könnyedén, élményszerűen kell elsajátítani!

 

Szeretettel:

 

Bohner Virág

Kids Club Nyelviskola vezető, Kiskunhalas

Gyertek el egy ingyenes próbaórára! Mi szeretettel várunk benneteket!

Nézd meg, hogy hol van lehetőséged a próbaórára! Kattints a képre!

Az oldal sütiket használ, hogy a legjobb élményt nyújtsa. Az Sütik elfogadása gombra kattintva fogadhatja el.