LCF KIDS CLUBS

Veresegyház, Őrbottyán, Szada

Elérhetőségek:

Bosnyák Beáta
+36-30/456-0472
beata.bosnyak@gmail.com

Facebook

Háromgyermekes édesanya vagyok, közgazdasági egyetemi végzettséggel és több évtizedes, multinacionális cégeknél szerzett vezetői tapasztalattal. Munkám során nem csak a vevői elégedettség megszerzését tartom fontosnak, hanem a munkatársak fejlesztését is, melynek legfontosabb része az egyénre szabott megközelítés.

 

 

 

Három gyermekemen keresztül napi szinten találkozok a jellemző oktatási elvekkel, módszerekkel. Míg a hatékony és igényes idegen nyelvi kommunikáció alapvető elvárás, egyre inkább a munka világába történő bekerülés előfeltétele, addig az idegen nyelvi oktatás szemlélete továbbra is a múltat idézi.

 

 

 

A gyakorlatorientált, idegen nyelvi környezetet és kultúrát is átadó, a kor elvárásainak megfelelő módszerek jelentősége egyre nő. Ezért, soha nem volt ilyen fontos, hogy gyermekeinknek időben hozzáférhetővé tegyük a megfelelő módszert, ami az ő személyes fejlődésüket és jövőbeni sikerüket szolgálja.

 

 

 

Nemzetközi háttérrel rendelkező nyelviskolánk, a KIDS CLUB módszere olyan eszköz, mellyel könnyed, vidám és játékos a nyelvelsajátítás. Klubfoglalkozásaink során a gyerekek életkori sajátosságaiknak megfelelően különböző játékos, mozgásos és zenés tevékenységeken keresztül úgy találkoznak az idegen nyelvvel, mintha anyanyelvi környezetben lennének. Észrevétlenül, anyanyelvükhöz hasonlóan sajátítják el az angol nyelvet.

 

 

 

Hosszútávon és komplexen gondolkodunk, így nyelvi foglalkozásainkon túl, ünnepekhez, eseményekhez kapcsolódó rendezvényeket szervezünk, valamint tematikus nyári táborainkon is részt vehetnek a gyermekek. Online tanulóprogramunk pedig mindenki számára elérhető gyakorlást jelent.

 

 

 

Tapasztalt klubvezető tanárainkat többlépcsős folyamatban választjuk ki, s folyamatosan képezzük őket.

 

 

 

Ha Te is fontosnak tartod, hogy gyermeked pozitív élményeken keresztül sajátítsa el az angol nyelvet, akkor gyere el tanfolyamainkra!

 

 

 

Az első próbaóra ingyenes mindenki számára.

 

Várunk szeretettel!

Gyertek el egy ingyenes próbaórára! Mi szeretettel várunk benneteket!

Nézd meg, hogy hol van lehetőséged a próbaórára! Kattints a képre!

Az oldal sütiket használ, hogy a legjobb élményt nyújtsa. Az Sütik elfogadása gombra kattintva fogadhatja el.