Cambridge

Nyelvvizsga

Szabad-e, kell-e a gyermekemet már fiatalkorában kitenni a vizsgáztatásnak…?! Van-e szülő, aki ne tenné fel magának e kérdést?

A kérdés nemcsak indokolt, hanem fontos és hasznos tudnivalóra világít rá.

Mivel a gyermekkori élmények gyakran egy életre meghatározóak lehetnek, fontos, hogy ne csak a tanulás, hanem az első megmérettetések is sikerélményt, önbizalmat adjanak gyerekeinknek.

 

A Kids Club-tananyagok a Cambridge gyermeknyelvvizsgák követelményrendszerének figyelembevételével készültek.

 

Természetesen a tanultak más nyelvvizsgákon is kiválóan alkalmazhatóak (és persze a nyelvvizsga senki számára nem kötelező!).

 

Azért választottuk a Cambridge Young Learners English Tests elnevezésű angol nyelvvizsgákat, mert ezeket kifejezetten a 7 és 12 év közötti gyermekek részére fejlesztették ki.

 

Ha a Kids Club alapfilozófiája a stresszmentes és hatékony nyelvelsajátítás, akkor ez a vizsgák világára is vonatkozik. A gyermek Cambridge angolnyelvvizsgák a gyermekek nyelvtanulási kedvét növelik, a vizsgák nem a tanuló hiányosságaira, hanem ismereteire, erényeire fókuszálnak, így pozitív élményt nyújtanak számukra, és segítik a további nyelvi tanulmányaikat.

 

A gyerekek vizsgáztatása három szinten történik: „Starters”, „Movers” és „Flyers”. A Cambridge-nyelvvizsga mindhárom szinten 3 részbõl áll: írott szöveg értése, íráskészség; hallott szöveg értése és beszédkészség-felmérése.

 

Minden kis vizsgázó bizonyítványt kap, és – amint említettük – a megszerzett tudásra, készségekre koncentráló vizsga nagyban támogathatja a gyermekek addig tett erőfeszítéseinek elismerését, így a vizsgákkal szembeni alapvető attitűd, élmény pozitív jellegét.

Gyertek el hozzánk minden kötelezettség nélkül!

Kattints a képre!

Az oldal sütiket használ, hogy a legjobb élményt nyújtsa. Az Sütik elfogadása gombra kattintva fogadhatja el.