The Kids Club Year 5

Vidám angol klub felső tagozatosoknak

Year_4_mentésThe Kids Club Year 5

 

Egy igazi nyelvi rendszerező – összefoglaló tanfolyam a Year 5, melynek témakörei, szókincse és szerkezete teljes egészében a Cambridge gyermek nyelvvizsgák legmagasabb, Flyer szintjéhez igazodik.

 

A tanfolyamon mind a négy készség (írás, olvasás, hallás utáni megértés és beszéd) fejlesztésére hangsúlyt fektetünk.

 

A témák izgalmasak a gyakorlatok, feladatok pedig továbbra is élményszerűek, ahogyan ezt már megszokhatták a gyerekek.

MIÉRT ÉRDEMES IDŐBEN KEZDENI A NYELVTANULÁST?

KÖNNYEDÉN SAJÁTÍTJA EL AZ ANGOL SZAVAKAT
GYORSABBAN TANULJA AZ ANGOL KIFEJEZÉSEKET
JOBB ANGOL KIEJTÉSRE KÉPES PICI KORBAN
GÁTLÁSOK ÉS STRESSZ NÉLKÜL ISMERKEDIK A NYELVVEL

ANGOL KISISKOLÁSOKNAK

Élményszerűen tanulni olyan, mint megtanulni játékosan élni…

A kisiskolások már jócskán megtapasztalják az iskolában a szigorúbb számonkéréseket, és a megfelelni akarást, pedig nyiladozó értelmük, világképük a mókás, játékos, vidám tapasztalásokkal formálódhat leginkább.

 

Az a tudás, melyet élmények közepette szerez magának a gyerek – legyen az bármilyen korú – sokkal mélyebb, sokkal maradandóbb és használhatóbb lesz, mint a szigorúbb keretek között rögzülő tudás.

 

A Kids Club igazán hatékony, több időt és odafigyelést biztosító kiscsoportos iskolás nyelvi foglalkozásain a gyerekek nagyon kommunikatív, ugyanakkor élményszerű módon, stresszmentesen sajátítják el az angol nyelvet.

 

Tanulóink motiváló és kedvcsináló programokkal találkoznak, ezáltal közösségi élményt, és sok-sok sikerélményt szereznek, amely növeli önbizalmukat nemcsak a nyelvhasználat, hanem az élet más területein is.

 

Nő az iskolai felkészültségük, személyiségük is gazdagszik és angol tudásuk egyre inkább megfelel a nemzetközi nyelvvizsgák követelményeinek. Mind e közben egy új kultúrával, országgal és néppel is megismerkednek.

 

Mélyíti az angoltudást az otthoni segítséget jelentő online programunk: az EnglishZone, amellyel még a legbonyolultabb nyelvtan begyakorlása is „gyerekjátékká” válik!

VIDÁM ANGOL

NYELVISKOLA TANFOLYAMOK

ÉVE MAGYARORSZÁGON

VÁROSBAN

HÓNAPOS KORTÓL

MOZGÁS

GYIK

Gyakran ismételt kérdések

MI A KIDS CLUB MÓDSZER LÉNYEGE?

A Kids Club módszer lényege, hogy érdekes, izgalmas játékokkal a nyelvtanulást – az anyanyelvünk elsajátításához hasonlóan – természetes és aktív folyamattá teszi. .

MIKOR ÉRDEMES A NYELVTANULÁST ELKEZDENI?

A legújabb nyelvoktatással kapcsolatos kutatások eredményei azt mutatják, hogy minél korábban kezd egy gyermek idegen nyelvet tanulni (természetesen a korának megfelelő módszerrel), annál könnyedebben, gyorsabban és jobb kiejtéssel képes azt elsajátítani. Így minél korábban lehetőséget biztosítunk gyermekünknek az idegen nyelvvel való megismerkedésre, annál többet tettünk annak érdekében, hogy magas szinten elsajátítsa azt.

MILYEN FORMÁBAN?

Játékosan, vidáman, könnyedén, túlterheltség, gátlások és stressz nélkül. Mindezt a gyerekek életkori sajátosságainak megfelelően kidolgozott módszerrel, képzett pedagógus vezetésével…

MI A BABY CLUB?

A Baby Club a Kids Club angol zenés klubja a legkisebbeknek, ahol Jazz Maci sokat játszik, dalol és mondókázik a piciknek.

HOGYAN ISMERKEDNEK A NYELVVEL A GYEREKEK?

A kicsik így játékosan ismerkednek az angol nyelvvel, ami mellett a klubnak még számos előnye van: fejleszti a gyerekek ritmusérzékét, mozgáskoordinációját, segíti a társas beilleszkedést és növeli a picik önbizalmát.

KIVEL VANNAK A FOGLALKOZÁSON A GYEREKEK?

A foglalkozásokon a gyerekek valamelyik szülő vagy nagyszülő társaságában vesznek részt.

OTTHON IS FOLYTATHATÓ?

A vidám „nyelvtanulás” otthon is folytatható a klub dalaiból készült CD és EnglishZone interaktív online játéktárunk segítségével, ami nagyszerű alkalmat szolgáltat a közös játékra is!

MI AZ ENGLISHZONE?

Az EnglishZone BabelZone egy olyan online játéktár, ahol a gyerekek a korosztályuknak megfelelő dalos animációk, egyszerre több érzékszervre ható játékok, vidám feladatok közül válogathatnak angol, francia és spanyol nyelven, ezzel is segítve az idegen nyelv megkedvelését és a tanultak észrevétlen elmélyítését.
Az EnglishZone szorosan kapcsolódik a klubfoglalkozások anyagához, ezért a gyerekek még szívesebben játszanak a honlapon, hiszen ismerősek számukra a dalok, szereplők. Kifejezetten jól alkalmazható és óriási népszerűségnek örvend az iskolások körében az Englishzone, ahol még a legkomolyabb nyelvtan begyakorlása is szórakoztató élményt nyújt a gyerekek számára.

Az oldal sütiket használ, hogy a legjobb élményt nyújtsa. Az Sütik elfogadása gombra kattintva fogadhatja el.