ONLINE NYELVTANULÁS ANGOL, FRANCIA, SPANYOL NYELVEN

Az EnglishZone BabelZone egy olyan online játéktár, ahol a gyerekek a korosztályuknak megfelelő dalos animációk, egyszerre több érzékszervre ható játékok, vidám feladatok közül válogathatnak angol, francia és spanyol nyelven, ezzel is segítve az idegen nyelv  megkedvelését és a tanultak észrevétlen elmélyítését.

 

Az EnglishZone szorosan kapcsolódik a klubfoglalkozások anyagához, ezért a gyerekek még szívesebben játszanak a honlapon, hiszen ismerősek számukra a dalok, szereplők.

 

Kifejezetten jól alkalmazható és óriási népszerűségnek örvend az iskolások körében az Englishzone, ahol még a legkomolyabb nyelvtan begyakorlása is szórakoztató élményt nyújt a gyerekek számára.

KLUBTAGOKNAK

NEM VAGYUNK KLUBTAGOK

Az EnglishZone játéktár 8 nagy részterületet foglal magába

A PracticeZone ikonra kattintva a gyerekek a klubban tanult dalokat, a könyvekből is ismerős történetek animációit tekinthetik meg, valamint fejleszthetik szókincsüket szuper játékainkkal, így biztosítva a mindennapi angol nyelvvel való találkozást.

A játéktár GrammarZone részét már inkább az iskolás korosztálynak ajánljuk, hiszen itt a különböző nyelvtani struktúrák bemutatása, majd szórakoztató példákon, történeteken keresztüli gyakorlására van lehetőség! A Grammar Zone segítségével még a legbonyolultabb nyelvtan elsajátítása is gyerekjáték!

A PictureZone az egyes témákhoz, történetekhez tartalmaz fotókat, képeket, ezzel is elősegítve egy másik kultúra megismerését, valamint könnyebbé  és sokkal élvezetesebbé teszi az angol tanulást a gyerekek számára!

A PhonicsZone feladatainak segítségével a tökéletes kiejtés elsajátítására és a helyesírás gyakorlására van lehetőségünk.

Játéktárunk Jazz Mataz részlegét a legkisebbeknek ajánljuk, hiszen itt kifejezetten  az ő tananyagukhoz tartozó CD dalocskáinak és történeteinek tündéri animációt tekinthetik meg a gyerekek, ezáltal is fejlesztve figyelmüket, szókincsüket  és angol kiejtésüket.

A Cambridge gyermeknyelvvizsgák nagyon népszerűek, hiszen játékos formában, pontosan a kisiskolások érdeklődési körének és életkorának megfelelő feladatokkal, játékosan ismertetik meg a nyelvvizsgát a gyerekekkel. A Kids Club iskolás könyvei kiválóan felkészítenek a Cambridge gyermeknyelvvizsgákra, amelyeknek 3 szintje van: Starter, Mover és Flyer. Az EnglishZone játéktárnak ez a része az otthoni játékos gyakorlást segíti elő.

A JuniorZone a felsős haladó tanulóknak nyújt segítséget a vidám formában történő angolozáshoz.

A LearningZone tematikus és strukturált tanfolyam jelleggel tartalmaz különböző szintű és tipusú feladatokat a gyerekek számára, amelyekkel a kiválasztott nyelvi terület otthon egyedül vagy a szülőkkel közösen fejleszthető.

KLUBTAGOKNAK

NEM VAGYUNK KLUBTAGOK

Az oldal sütiket használ, hogy a legjobb élményt nyújtsa. Az Sütik elfogadása gombra kattintva fogadhatja el.