Kids Club táborok

Kozármislenyben és Pécsett

Az idei évben is sok szeretettel várjuk az ovisokat és a kisiskolásokat a Kids Club nyári tematikus táboraiba Kozármislenyben és Pécsett is!

 

Időpontok, témák és helyszínek:

 

KOZÁRMISLENY (Viola u. 5/b):

Dráma tábor (9-13 éveseknek): június 25-29

All Inclusive angol tábor (4-7 éveseknek): július 2-6.

Világjáró tábor (6-10 éveseknek): július 16-20.

Kalóz tábor (5-7 éveseknek): július 30-augusztus 3.

 

PÉCS (Árnyas liget 4.):

All Inclusive angol tábor (4-7 éveseknek): július 9-13.

Indián tábor (5-8 éveseknek): július 23-27.

Művész tábor (9-13 éveseknek): augusztus 6-10.

 

 

A táborokról röviden:

 

All Inclusive angol tábor: Ezt elsősorban a kisebbeknek, első táborozóknak, kezdőknek szoktam ajánlani. A táborban kicsit átismételjük az alap szókincset, más környezetben, a nyár témakörébe építve. A délelőtt folyamán sok játékkal, mozgásos feladattal bővítjük a szókincset, fejlesztjük a kommunikációt. Kezdőknek is ajánlom! Délután pedig az egyes témákhoz kapcsolódó kézműves feladatokat csinálunk.

 

Világjáró tábor: Ezt a tábort olyanoknak ajánlom inkább, akik már pár éve tanulják az angol nyelvet. 5 nap alatt 5 földrésszel ismerkedünk meg, minden földrészhez egy témát csatolunk, így fejlesztjük az angol szókincset, beszédet is. A hét folyamán nem csak a gyerekek nyelvismerete fejlődik, hanem általános tudásuk is a világról. Délutánonként pedig mindig a tanult földrészhez kapcsolódó kézműves tevékenységet végzünk. Tavaly ez a tábor rendkívül jól sikerült! 🙂 (Csak Kozármislenyben!)

 

Kalóz tábor: Ebben a táborban a gyerekek megismerkedhetnek a kalózok világával, és ebbe a környezetbe ágyazva fejlesztjük az angol ismereteiket is. Délutánonként kalózokkal kapcsolatos dolgokat készítünk. (Csak Kozármislenyben!)

 

Indián tábor: Ezen a héten az indiánokkal ismerkedünk, miközben az angol tudásukat bővítjük. Itt délutánonként az indiánokhoz köthető dolgokat készítünk. (Csak Pécsen!)

 

Művész tábor: Ezt a tábort is azoknak ajánlom inkább, akiknek már van valamennyi előzetes angol tudása. A hét folyamán híres művészekkel, alkotásokkal ismerkedünk, különböző stílusban készítünk mi is alkotásokat, és még egy múzeum látogatást is tervezünk. Itt szintén jellemző, hogy nem csak az angol tudásuk fog bővülni a gyerekeknek, hanem művészeti ismereteik is. (Csak Pécsen!)

 

Általánosságban a táborokról:

 

A táborok hétfőtől péntekig, 8-16 óráig tartanak. Természetesen, mint minden évben, lehet korábban érkezni és később menni, ahogy igény van rá.

Délelőtt angolozunk, délután pedig mind a két helyszínen lehetőség van a szabadban eltöltött játékra, illetve akkor kézműveskedünk.

Reggelit, ebédet, uzsonnát kapnak a gyerekek, vizet biztosítunk nekik és minden nap gyümölcsöt. Kozármislenyben a Center Étteremben ebédelünk, Pécsett az ebéd még egyelőre szervezés alatt áll.

A táborokban a minimum létszám 8 fő, a maximum 15 fő.

A jelentkezés a regisztrációs lap kitöltésével és az előleg (10.000 Ft) befizetésével válik majd véglegessé.

Jelentkezz még ma, hogy még vidámabb legyen a nyarad!

Elérhetőség:

Vörösné Bélik Andrea

+36-20/428-0009

kidsclub.kozarmisleny@gmail.com

Az oldal sütiket használ, hogy a legjobb élményt nyújtsa. Az Sütik elfogadása gombra kattintva fogadhatja el.