Kids Club

Tábor

Vidám nyári napközis táborok a IX. kerületi Kids Club-ban

 

2018 nyarán tervezünk mini félnapos és egésznapos tábort is, 4 évestől a 12 éves korosztály számára, 8 órától 17 óráig két időpontban:

 

  • 2018.06.25-2018-06-29

  • 2018.08.06-2018-08.10

 

A mini félanpos tábort a kisebb korosztálynak ajánljuk, mely ebéddel és anélkül is kérhető.

 

Az első tábor turnus Indián tábor lesz, mely során megismerhetik a gyerekek, hogy mit viseltek az indiánok, mivel táplálkoztak, hol és hogyan éltek. Az angol nyelvet szinte egész nap gyakorolhatják a gyermekek, a napi három angol blokkon kívül igyekszünk sok-sok új szót megismertetni velük, étkezés közben, és a játékok során is.

 

A környezetvédelemmel foglalkozó tábrounkban minden nap más megújuló energiaforrás kerül a középpontba – víz, szél, nap. Utazni is fogunk képzeletben és ellátogatunk egy két országba, megnézzük, hogy ki hogyan gazdálkodik a megújuló energiaforrásokkal. Következtetéseket vonunk le.

 

Délutánonként a szabadban ügyességi játékokat, sorversenyeket játszunk, élvezzük a József Attila lakótelep zöld játszótereit, fás parkjait, versenyeket rendezünk a sportpályán.

 

Minden nap készítünk a nap témájához kapcsolódóan valamilyen alkotást, amit a gyerekek hazavihetnek magukkal emlékbe. Az Indián táborban a jelmezekhez készítünk ékszereket, totemoszlopot, a környezetvédelemmel foglalkozó táborunkban újrahasznosítható anyagokból alkotunk.

 

A klubhelyiség nyáron különösen ideális helyszíne a táboroknak, hiszen hűvös és tágas.

 

A táborok során biztosíjtuk a napi háromszori étkezést, zöldséget, gyümölcsöt is, ebédelni egy közeli étteremben szoktunk. Az ebéd levest, bőséges és változatos főfogást tartalmaz, pénteken pizza-t szolgálnak fel a gyerekek örömére.

 

Minden gyermek meglepetés csomagot kap, illetve a kézműves foglalkozásokhoz minden kelléket biztosítunk.

 

A táborok lezárásaként az utolsó nap rövid bemutató előadást tartunk a gyerekek részvételével a szülőknek a tanultakról.

Érdeklődni az alábbi elérhetőségen van lehetőség:

Szira Ildikó

+36-30/900-0017

i_szira@yahoo.com

Az oldal sütiket használ, hogy a legjobb élményt nyújtsa. Az Sütik elfogadása gombra kattintva fogadhatja el.