Franchise lehetőség kisgyermekek

angol nyelvtanítására!

KISGYEREKEK FEJLESZTÉSÉVEL FOGLALKOZNÁL A LEGSZÍVESEBBEN?

GONDOLTÁL MÁR ARRA, HOGY EGY VÁLLALKOZÁST INDÍTS?

Egy vállalkozás a vele járó előnyök ellenére is sok aggodalmat jelent az embereknek. Talán benned is vannak kételyek, és lehet, hogy még csak most keresed a legjobb üzleti lehetőséget…

egy jó célt…

ami biztonságos alapot ad a megélhetésedhez, a fejlődésedhez, gyarapodásodhoz,

… és amiben nincs sok kockázat.

Az LCF Kids Club franchise rendszerével és eddigi több, mint 25 éves tapasztalatával, olyan lehetőséget kapsz, amely megfelel ennek a 3 pontnak és minimálisra csökkenti a vállalkozás indításával kapcsolatos kockázatot.

Vidám, kacagó gyerekhangok, elégedett és büszke szülők, egy ragaszkodó közösség, amit az LCF Clubs tagjaként könnyedén kiépíthetsz magad körül…

NEKED VALÓ AZ LCF KIDS CLUB FRANCHISE, HA

  • pedagógus végzettséged van (lehetőség szerint nyelvtanítói, nyelvtanári), és felsőfokon beszéled az angol nyelvet,
  • nyelviskolát vagy gyermekek fejlesztésével kapcsolatos vállalkozást üzemeltetsz, és szeretnéd bővíteni a profilodat,
  • elhivatott vagy a korai nyelvoktatás iránt,
  • nem zárkózol el attól, hogy számlaképesnek kell majd lenned,
  • örömmel szervezkedsz, jó a problémamegoldó készséged, szívesen vagy emberek között,
  • pozitív a hozzáállásod, kedves és mégis határozott személyiség vagy.

MIÉRT PONT EGY LCF KIDS CLUB NYELVISKOLA INDÍTÁSÁT AJÁNLJUK NEKED?

 

Az LCF Clubs franchise rendszere komplett nyelvtanfolyamokat biztosít számodra már 6 hónapos kortól egészen a nyelvvizsgáig, PERCRŐL-PERCRE kidolgozott tanári kézikönyvekkel, oktatási és szemléltető anyagokkal, vidám feladatokkal és játékokkal.

Az oktatási csomagok a színes munkafüzetek/tankönyvek mellett, az LCF Clubs angliai központjából származó eredeti gyermekdalokat tartalmazó CD-ket, valamint interaktív online nyelvi játéktárat is tartalmaznak, amelyek színesítik a foglalkozásaidat és lehetővé teszik, hogy a gyerekek otthon is gyakoroljanak.

A Kids Club tanfolyamainkat a kiváló ár-érték aránynak és a minőségi munkának köszönhetően nagyon szeretik a gondoskodó, modern szülők, és szívesen áldoznak időt és pénzt is erre a célra.

„Nagyon örülök, hogy ilyen szeretetteljes légkörben tanulhat E. angolt. Nagyon kedvesek, korrektek vagytok, és szuper áron tartjátok az órákat, valamint nagyon szervezett csapat vagytok.
Az angol tábor fontosságát felmérve, köszönöm, hogy lehetőséget adtok az angol elmélyítésében.„

Sz.Á., szülő

Pomáz, Organge csoport

Nyelviskola

LEGYÉL EGYEDI, TŰNJ KI A TÖMEGBŐL!

Egyre nagyobb a konkurencia a nyelvoktatás piacán, ezért ne érd be azzal, hogy egy vagy a nyelvet tanítók közül, ha az LCF Kids Club nemzetközi nyelviskola hálózatának tagjaként, professzionális arculattal, komplex oktatási és marketing anyagokkal, folyamatos háttér támogatással is dolgozhatsz.

A gyermek angol tanfolyamainkhoz minden korosztály számára külön kidolgozott, egyedi módszer segíti a munkádat.

Nézd meg milyen sok tanfolyamot szervezhetsz, győződj meg magad arról, hogy mekkora lehetőség áll a rendelkezésedre!

BAKANCSLISTÁS EGY SAJÁT NYELVISKOLA?

Mit szólnál, ha minimális befektetésbe kerülne? Még csak saját helyszín sem feltétlenül szükséges hozzá, ráadásul csatlakozással gyorsítósávra kerülsz a célod megvalósításában.

Menekülj meg a nyelviskola indításával kapcsolatos gondok nagy részétől!

Az LCF Clubs franchise rendszer tagjaként pontosan tudni fogod, hogy mikor mi a teendőd. Nem kell a legjobb oktatási anyagok után kutatnod, marketing és reklám eszközöket gyártanod.

Nem merülnek fel a „hogyan csináljam” kérdések: „Kit és miből tanítsak?” „ Hogy lesznek változatosak a foglalkozásaim? „Hogyan érhetem el és győzhetem meg a szülőket?” „Hogyan szervezzek és marketingeljek?”.

Felejtsd el a marketing és reklámanyagok, honlap készítésével kapcsolatos feladatokat és befektetéseket, helyette fordítsd a felszabaduló idődet tanításra és a tanfolyamok szervezésére.

Az LCF Clubsban a recept egy gyermeknyelviskola indításának minden területére kidolgozott, és a csatlakozással a hozzávalókat is megkapod. Ettől persze neked kell majd a „tortát megsütnöd”, de nem egyedül, mert folyamatosan ott leszünk, hogy segítsünk. Így ha a lelkesedésedet és a szaktudásodat hozzáadod, akkor szinte biztos, hogy büszke leszel a végeredményre!  

Az LCF Kids Club franchise rendszer előnyei nyelviskola vezetőink szemüvegén keresztül

„Az LCF CLUBS által kínált oktatási program az első pillanatban lenyűgözött és meggyőzött minket. Komoly nemzetközi háttérrel rendelkezik, folyamatos a tananyagok fejlesztése és a tanárok továbbképzése, komplett szintrendszerben kínálják a különböző életkorú és tudásszintű gyerekeknek ideális tanfolyamokat, nagyon sok háttértámogatást nyújtanak franchise partnereiknek a napi adminisztrációtól kezdve a marketingen át a szakmai segítségnyújtásig – egyszóval minden téren! ”

Szloboda Anikó

LCF Kids Club Nyelviskola Budapest IV. , Újpesti Nyelviskola vezetője

„A franchise rendszerben működés kiemel a többi kerületi nyelviskola és nyelvoktató közül. Budapest XVII. kerületében 2008. óta folyamatosan bővülve működnek a klubok, így egyre többen ismerik már a Kids Clubot.
Minden évben van újdonságunk, sok új klubtagunk, de a hűséges és „régi” klubtagok is ragaszkodnak hozzánk.”

Tóthné Csohány Katalin

LCF Kids Club Nyelviskola Budapest XVII.

„Csatlakozásomat követően a támogatás és állandó segítség nyújtás a franchise központ részéről egy még magasabb, általam nem is várt szintre lépett. Szó szerint bármikor, bármilyen kérdéssel fordulhattam hozzájuk, mindig kielégítő, segítő választ kaptam, amit ha hozzátettem azokhoz a segédanyagokhoz, alapokhoz, amit a csatlakozáskor kaptam nem is volt kérdés, hogy ha én is csak ugyanennyi energiát fektetek a munkába, mint amit tőlük láttam, akkor sikereket lehet elérni, nem csak a saját vállalkozás építése terén, hanem ami a legfontosabb, a gyermekek nyelvoktatásában is.„

Barta Zoltán

LCF Kids Club Nyelviskola Budapest III.

MILYEN FORMÁBAN CSATLAKOZHATSZ?

Az LCF Kids Club franchise rendszere a különböző nagyságú településekre külön alkalmazható, háromszintű csomagot biztosít:

1. Szervezheted és vezetheted a tanfolyamokat egyedül, akár mellékállásban is.

2. Nagyobb településeken főállásban is oktathatsz, képviselheted az LCF Kids Clubot.

3. Több nyelvtanár bevonásával „igazi” nyelviskolaként is működhetsz.

Teheted mindezt úgy, hogy a hátad mögött áll egy ország- és világszerte népszerű módszer és csapat támogatása.

A befektetésed pedig már az első tanfolyamok elindításával megtérülhet!

A csatlakozási díjak a terület nagyságától függően változnak (már 200.000 – 700.000 forint között), ezért érdeklődj a településed nevének megadásával az alábbi űrlap segítségével.

Tedd meg az első lépést a függetlenséghez vezető úton!

Először is vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy tájékoztathassunk, milyen feltételekkel csatlakozhatsz franchise rendszerünkhöz!

Kérd ingyenes tájékoztatónkat az elérhetőségeid megadásával. 

Amennyiben a területeden lehetőség van a csatlakozásra, részletes anyagot küldünk arról, hogy milyen egyszerűen és hihetetlenül KEDVEZŐ ÁRON alapozhatod meg saját biztonságod!

Továbbá kapsz egy pontos mintakalkulációt konkrét számításokkal, és részt vehetsz egy személyes találkozón, hogy még pontosabb képet kapj a döntésedhez.

Érdekel a franchise lehetősége? Semmit sem kockáztatsz, ha részletes tájékoztatót kérsz, amelyhez kérjük töltsd ki az űrlapot!

Név*


Email cím*


Telefonszám*


A csatlakozás mely településen/kerületben érdekelné?*


Egyéb megjegyzés


*Az Adatkezelési tájékoztatást elolvastam és elfogadom (Adatkezelési tájékoztatás)

*Elmúltam 16 éves és elfogadom a személyes adataim mentését.

Hozzájárulok, hogy számomra korai nyelvoktatással és az LCF Clubs Franchise rendszerrel kapcsolatos hírleveleket, ajánlatokat, meghívókat küldjenek.

[recaptcha]

Az oldal sütiket használ, hogy a legjobb élményt nyújtsa. Az Sütik elfogadása gombra kattintva fogadhatja el.