LCF KIDS CLUBS

Nagykanizsa

Elérhetőségek:

Grafné dr. Lábodi Vera
+36-20/457-3847
labodiv@gmail.com

Facebook

Nagykanizsán 2015. szeptemberében nyitotta meg kapuit az LCF – Kids Club Nyelviskola, amely belvárosi helyszínnel, jó parkolási lehetőséggel, vidám környezetben várja kis tanulóit hétről-hétre.

 

Jelenleg 1 – 10 éves korú gyerekek számára tartunk klub jellegű angol foglalkozásokat életkoruknak és tudásuknak megfelelő szinteken.

 

A foglalkozásokon nagyon sok fejlesztő játékot, ill. szemléltető anyagot alkalmazunk, amelyek egyrészt biztosítják azt, hogy a feladatokat tökéletesen vizualizáljuk a gyermekek számára, ezzel hatékonyabbá téve az angol nyelv elsajátítását. Másrészt pedig, az angollal párhuzamosan egyéb készségeket is, mint pl. hallás, mozgáskoordináció, ritmusérzék, logikai készségek stb. is tudatosan fejlesztünk.

 

A szünidőkben is szervezünk angol foglalkozásokat, mint pl. karácsonyi, vagy húsvéti játszóházat, továbbá a nyári szünetben is tartunk rövidebb tanfolyamokat.

 

Szeretettel várunk Gyermekeddel egy ingyenes próbaórára, győződjetek meg személyesen is klubjaink népszerűségéről és hatékonyságáról!

 

Üdvözlettel:

 

Grafné dr. Lábodi Vera

Gyertek el egy ingyenes próbaórára! Mi szeretettel várunk benneteket!

Nézd meg, hogy hol van lehetőséged a próbaórára! Kattints a képre!

Az oldal sütiket használ, hogy a legjobb élményt nyújtsa. Az Sütik elfogadása gombra kattintva fogadhatja el.