KIDS CLUB VILÁGJÁRÓ

NAPKÖZIS ANGOL TÁBOROK

Világjáró - Angol Nyelvi Napközis Tábor

Kids Club - English is Fun!

Miről szól a világjáró tábor?

Egy hét vidám angolozás egy világ körüli utazásra építve!

A tábor teljes hetét átszövi az angol nyelv, szinte folyamatos használata,

miközben megismerkedünk különböző kultúrákkal!

Kiknek ajánljuk?

Világjáró táborainkba olyan 4-12 éves kezdő és haladó nyelvtudású gyerekeket várunk, akik szívesen tennének szert új ismeretekre vagy vennének részt egy képzeletbeli utazáson!

Hogy miért világjáró?

Az ovis és kisiskolás gyerekek Henry és Max segítségével egy igazi felfedező utazásra indulnak!  A tábor egy hete alatt bejárják a világot. Megismerkednek több égtáj (többek között Amerika, Afrika, Ausztrália és Anglia) leghíresebb legendáival, mondáival, népi játékaival, betekintést nyernek a kultúrájukba. Persze, hogyan másként, mint angolul?

A világjáró táborunk célja a gyerekek nyelvtanulás iránti motivációjának fejlesztése, erősítése. A képzeletbeli utazáson, miközben nagyon sok új ismeretre tesznek szert, átélhetik, milyen hasznos a nyelvtudás, ha a világ különböző tájaira látogatunk el!

Gyere és fedezd fel a világot velünk!

Különleges játékokat játszhatsz angolul, készíthetsz sok jellegzetes és izgalmas kézműves alkotást, részt vehetsz a mindennapi kincskeresésben, a csapatjátékokban és velünk énekelheted a kedvenc dalainkat, valamint a tábori indulónkat!

A tábor első napján megkapod az utazásra feljogosító útleveledet, majd a táborzáró alkalmával, a hosszú utazást igazoló bizonyítványodat is átveheted!

Persze mindez csak ízelítő, hiszen az egyhetes táborokban ettől sokkal, de sokkal több mindennel foglalkozunk!

Az pedig már a hab a tortán, hogy a ez a különleges képzeletbeli utazás, milyen sok mindennel gazdagítja a gyerekek általános műveltségét is!

Ha szeretsz játszani, ha szívesen megismernéd jobban a világot és örülnél pár új barátnak, akkor mindenképpen a Kids Club Világjáró táborunkban a helyed!

Jelentkezz még ma, hogy még vidámabb legyen a nyarad! 

Ha igazán tartalmas és mozgalmas nyarat szertnél gyermekednek, akkor számodra a Kids Club angol napközis tábor a tuti választás!

Kedvet kaptál? Érdeklődj a lakhelyeden vagy akár a nagyszülők közelében szerveződő táborainkról

Jazz és a gyümölcsök
kidsclub3
3csiga_200_korbevagott

Email cím*

Név*

Gyermek születési dátuma*

Telefon*

Kérjük válaszd ki a helyszínt, ahol érdekelnek a Kids Club táboraink*

Egyéb megjegyzés

Az Adatkezelési tájékoztatást elolvastam és elfogadom, valamint hozzájárulok, hogy részemre a Kids Club tanfolyamokról tájékoztatókat küldjenek.

[recaptcha]

drama_1
drama_tabor

Az oldal sütiket használ, hogy a legjobb élményt nyújtsa. Az Sütik elfogadása gombra kattintva fogadhatja el.