LCF KIDS CLUBS

Dunakeszi, Göd

Elérhetőségek:

Kovácsné Varga Annamária
+36-20/381-3271
info@nyelvijatszohaz.hu

Facebook

Kedves Látogató!

 

Üdvözöllek a játékos nyelvtanulás világában.

 

Kovácsné Varga Annamária vagyok a Kids Club dunakeszi és gödi képviselője.

 

A nyelviskola előtt angol és magyar gyerekkönyvekkel foglalkoztam több mint három évig.

 

A mesekönyvek segítettek abban, hogy gyermekeim, Szófia és Zalán korán, egészen kicsi korukban, játékosan megismerkedjenek egy “idegen” nyelvvel.

 

Viszont abban is biztos voltam, hogy szükségük van arra, hogy ne csak hallgassák, hanem használják is az adott nyelvet, de mindezt játékos keretekben…

 

A Dunakeszi és Gödi Kids Club nyelviskolát három éve indítottam, ahol játékos, mozgásos, zenés nyelvi foglalkozásokon vesznek részt a gyerkőcök.

KÜLDETÉSÜNK ÉS CÉLJAINK

 

A kisgyermekkor legfontosabb tevékenysége a játék.

 

Fejleszt, felszabadít, nélkülözhetetlen a gyermekek lelki fejlődéséhez, élményeik feldolgozásához, valamint az újonnan elsajátított dolgok begyakorlásához, így az angol, német vagy bármely idegen nyelv elsajátításához.

 

Játékosan olyan ismeretet adhatsz gyermekednek, ami később az iskolában biztos tudássá válik a kezében!

A TANFOLYAMOKRÓL

Nyelviskolánkban három éves kortól tíz éves korig vannak jelenleg tanfolyamok angol és német nyelven. A tanfolyamokhoz folyamatosan lehet csatlakozni.

 

Az angol hagyományokat évközi rendezvényeinken is ápoljuk. Halloween Party, Christmas Paty és tavaszi mulatság várja a gyerekeket és szüleiket. Nyáron angol nyelvű tematikus táboraink adnak alapot a következő évi angol tanuláshoz.

 

Hogy hogyan lehet mindezt a gyakorlatban megvalósítani?

 

Gyere el hozzánk és játssz velünk!!

 

Fedezd fel a lehetőségeket!

 

Varga Annamária

RÓLUNK MONDTÁK

Sári az utolsó kémtáborban volt nálatok és nagyon élvezte. Az, hogy a tábor alatt milyen tudást szívott magába, akkor még nem is gondoltam, úgy tűnik, hogy ez most kezd el lecsapódni, meglepő, hogy milyen szavakat és kifejezéseket tanult. Fantasztikus volt az egész tábor. Ezért nagyon örülnék, ha nálatok tudna kicsit tovább angolozni az iskolai oktatás mellett.

Enikő

Zsófi csak jókat mesélt a táborról, és habár neki a hely és a résztvevők is vadidegenek voltak, nagyon élvezte az egészet, a mai napig nem múlik el úgy nap, hogy ne jönne fel valamilyen kalózos játék, és angolul is kell vele beszélgetnem 🙂 A játékokat nagyon élvezte (az öltöztetős volt a kedvence, na meg persze az éneklősek). Szóval nekem és neki is nagyon tetszett, jövőre is szeretne menni. Azt hiszem, ez mindent elmond. 🙂

Brigi

Béci rettenetesen jól érezte magát a tavalyi - és az az előtti - nyári táborotokban, minden nap élményekkel telve jött haza, és minden délután várta a másnap reggelt! A tábor témaválasztása a tavalyi évben is érdekes volt, az ott készült indián ruhát és békepipát azóta is relikviaként őrzi a fiam 🙂 Az utolsó tábori napot övező titokzatosság, ami a szülőknek meglepetés lesz, még egy kicsit remekebbé teszi az ott töltött időt. Mindent összevetve, nem csalódtunk ismét, és az idén már Lehel is nagyon várja, hogy Veletek tölthesse az a néhány napot!

Brigi

Nagyon köszönjük a nyári táborban kapott élményeket . A kisfiam úgy
jött haza hogy ``Így is lehet angolt tanulni?! `` Nagyon tetszett neki,
szeretne csatlakozni a kids klubhoz év közben is:)
Köszönjük

Annamari

Róza nagyon jól érezte magát.Nagy örömmel mesélte itthon az élményeit,még sokáig játszott az elkészített dolgokkal.Büszkén ment oviba az indián pólóban 😀 Az utolsó napon már a következő táborra készült!
Köszönjük!

Ildikó

Gyertek el egy ingyenes próbaórára! Mi szeretettel várunk benneteket!

Nézd meg, hogy hol van lehetőséged a próbaórára! Kattints a képre!

Az oldal sütiket használ, hogy a legjobb élményt nyújtsa. Az Sütik elfogadása gombra kattintva fogadhatja el.