LCF Kids Club

Mosonmagyaróvár, Kimle

Elérhetőségek:

Krankovits-Cserháti Johanna
+36-20/530-6655
cserhatijohi@gmail.com

Facebook

„… komoly munkának a kényszerét csak játékkal lehet feloldani. A játszó felnőtt mindig boldog ember. Ugyanúgy a gyermek is. A játékban olyan örömet érez, amely semmi mással nem pótolható ebben a korban.”

                                                                                        

(Esztergályos Jenő)

 

Krankovits-Cserháti Johanna vagyok, az LCF Kids Club angol gyermek nyelvtanfolyam mosonmagyaróvári franchise partnere, nyelviskola vezetője. Mosonmagyaróvár mellett egy kis faluban, Kimlén élek. Két tündéri gyermekem van: nagylányom 20, kisfiam 4 éves; férjem kortalan 🙂

 

Végzettségem szerint angol szakos tanító vagyok. Pedagógus pályafutásom 2000-ben kezdődött egy győri általános iskolában. 5 évig felsős és szakiskolás diákokat tanítottam angolul, majd az aprótalpúak (1-2 osztály) tanító nénije lettem, s ezzel párhuzamosan a nagyobb korosztály angol óráit is vihettem. 2009-től lehetőségem nyílt belekóstolni a nyelviskolai életbe: 4-6 éves óvodásoknak vezettem angol tanfolyamokat. Tőlük több éves munka után költözés és babavárás miatt sajnos el kellett búcsúznom.

 

2017-ben véget ért a „lustálkodós” időszak, amit kisfiammal otthon töltöttem. Valami újra vágytam. Ne legyek bezárva egy iskola négy fala közé, mégis azt csinálhassam, amihez értek, és amit igazán élvezek. Mindig is szerettem a pici gyerekekkel „dolgozni”, mert az az öröm, szeretet, energia, amit átadnak, egy fiatalító szérum hatásával ér fel!

 

Nagy örömömre rátaláltam az LCF Kids Club-ra. Stresszmentes, vidám légkör, jó hangulat, játszva tanulás, természetes módon ismerkedés a nyelvvel, garantált sikerélmény… s mind e mellett egy nagy múltú, nemzetközi, gyerekekre szakosodott nyelviskola. EZ AZ! Ez kell nekem! 25 éve Magyarországon, s egy éve  Mosonmagyaróváron és Kimlén is!

 

Nálunk a nyelvelsajátítás oldott hangulatú, kommunikáció központú órákon zajlik. A gyerekek örömmel érkeztek, új barátságok szövődtek, s eközben jót játszottunk együtt angolul!

Nagy-nagy szeretettem várom a kicsiket és nagyokat az idei évben is nyelviskolámba, hogy együtt jókedvűen ismerkedhessünk az angol nyelv világával.

Gyertek el egy ingyenes próbaórára! Mi szeretettel várunk benneteket!

Nézd meg, hogy hol van lehetőséged a próbaórára! Kattints a képre!

Az oldal sütiket használ, hogy a legjobb élményt nyújtsa. Az Sütik elfogadása gombra kattintva fogadhatja el.