LCF KIDS CLUBS

Szeged, Újszeged, Domaszék, Szeged - Kiskundorozsma, Szőreg

Elérhetőségek:

Raffai Erika
+36-30/626-1119
erika.raffai@gmail.com

Facebook

Raffai Erika vagyok, a szegedi LCF Clubs képviselője 25 éve foglalkozom az angol nyelv tanításával.

 

Végzettségem szerint tanítónő, angol tanító és angol tanárnő vagyok. Az iskolai oktatásban is igyekeztem játékosan, stressz mentesen vezetni az óráimat.

 

Kerestem az új módszereket, hogy tanítványaim minél könnyebben sajátítsák el az angol nyelvet. Még kezdő tanító néniként is előszeretettel használtam bábokat az óráimon. A vidám, játékos nyelvoktatás híve vagyok.

 

Amikor 10 évvel ezelőtt kezembe került egy Kids Club szórólap, azonnal éreztem, hogy nekem itt a helyem! Hisz a módszerek és a célok számomra teljesen elfogadhatók voltak.

 

Azóta sem csalódtam, sőt ma már főállásban szervezem a tanfolyamokat.

 

Az a célom, hogy minél több kisgyermek megszeresse a nyelvtanulást.

 

Ezért, több óvodában, művelődési házban tartok foglalkozásokat Szegeden és környékén. Ezenkívül, hogy a nyár sem múljon el céltalanul, nyelvtanulás nélkül, táborokat is szervezek.

 

Ilyenkor, az ovis és a kis iskolás Kids Clubos gyermekek is, mint egy nagycsalád, együtt játszanak William csigával. Megtapasztalják, hogy milyen nagyszerű, ha több korosztály együtt tevékenykedik, közösen kézművesedik, és közben angolul beszélget.

 

A gyerekek mindig örömmel jönnek az angol foglalkozásokra, a szülőktől pozitív visszajelzéseket kapok, így úgy gondolom, hogy életem egyik legjobb döntése volt, amikor csatlakoztam az LCF Clubs nyelviskolához.

Horváth Emese vagyok, angol-történelem szakos tanár. Diplomámat 2006-ban az SZTE Juhász Gyula Tanárképző Főiskola karán szereztem. Ezt követően egy kereskedelmi cégnél helyezkedtem el. Ezt a kis kitérőt sem érzem azonban haszontalannak, ugyanis itt saját bőrömön is megtapasztalhattam a beszédcentrikus nyelvoktatás gyakorlati hasznait és azt, hogy milyen nyelvi készségekre van szükség a mindennapi nyelvhasználat során.

 

Két gyermek édesanyja vagyok, így „testközelből” látom azt, hogy milyen fontos a foglalkozások során a befogadó, kellemes környezet, a pozitív visszacsatolás, valamint az életkori sajátosságoknak megfelelő, játékos tanulás.

 

Jelenleg egy két tanítási nyelvű általános iskolában tanítok Szegeden angol nyelvet elsőtől nyolcadikig, valamint történelmet és History-t. Az LCF Kids Club módszerével kisfiam révén ismerkedtem meg 2016-ban az óvodájában. Nagyon tetszett az, hogy a gyerekek ugyanazokon a dalocskákon, mondókákon keresztül sajátíthatják el a nyelvet, mint egy angol ajkú kisgyerek az anyanyelvét. A tavalyi évtől már én tartottam nekik a foglalkozásokat, emellett egy másik óvodában is hétről-hétre izgatottan várják a gyerekek, hogy éppen milyen játékot rejt a Kids Club-os táskám.

Gyertek el egy ingyenes próbaórára! Mi szeretettel várunk benneteket!

Nézd meg, hogy hol van lehetőséged a próbaórára! Kattints a képre!

Az oldal sütiket használ, hogy a legjobb élményt nyújtsa. Az Sütik elfogadása gombra kattintva fogadhatja el.