LCF KIDS CLUBS

Gyermely, Zsámbék, Herceghalom

Elérhetőségek:

Schrenckh Edit
+36-30/639-9552
edit0614@gmail.com

Facebook

Schrenckh Edit vagyok, az LCF Clubs Hungary képviselője.

 

Angol szakos tanárként több mint 25 éve tanítok gyerekeket általános iskolás és gimnáziumi korosztályban.  Munkám során sikerélményt ad, hogy a legtöbb tanítványom szívesen tanulja az angolt, de a magas csoportlétszám miatt a beszédkészség fejlesztése nehezen megy, mivel a gyerekeknek csak kevés alkalmuk nyílik angolul beszélni. Ezért kerestem azt az oktatási formát, ahol a megtanult szavakat, nyelvi struktúrákat gyakorolhatják, használhatják. Nem volt utolsó szempont az sem, hogy mindezt játékosan, jó kedvvel, oldott körülmények között tegyék.  Így találtam rá a Kids Clubra. Elmentem már működő klubokat meglátogatni, és az ott szerzett meggyőző tapasztalatok után hoztam meg a döntést, és örömmel csatlakoztam a csapathoz.

 

A 2018/2019-es tanév már a hatodik tanév amelyben Kids Club oktatóként tevékenykedek, így vannak már olyan tanulóim, akiket hatodik éve én vezetek be az angol nyelv rejtelmeibe. Nagyon sikeresnek érzem a munkámat, mert az ovisok fogékonyak a nyelvre, könnyedén, játékosan szinte észrevétlenül sajátítják el azt. Jó látni, hogy egy egykori három éves, aki szinte még magyarul is félénken szólalt meg, most 9 éves korára milyen magabiztosan, bátran énekel, mondókázik, játszik angolul.

 

Nyaranta táborokat is szervezek, amelybe az ovisokon kívül iskolásokat is várok. Művészeti, All Inclusive, és Tini táboraim mindig maximális létszámmal zajlanak.  Több mint tíz tábort szerveztem az évek folyamán, amelyek kellemes, vidám hangulatban teltek, a résztvevők sokat fejlődtek, gyarapították nyelvtudásukat.

 

Szeretettel várok minden óvodás, és általános iskolás gyermeket a nyári táborokba, és a szeptembertől induló foglalkozásokra.

 

Helyszínek: Zsámbék Református Templom –babaszoba, Gyermely általános iskola, Herceghalom Csicsergő óvoda.

Gyertek el egy ingyenes próbaórára! Mi szeretettel várunk benneteket!

Nézd meg, hogy hol van lehetőséged a próbaórára! Kattints a képre!

Az oldal sütiket használ, hogy a legjobb élményt nyújtsa. Az Sütik elfogadása gombra kattintva fogadhatja el.