LCF KIDS CLUB

Kalocsa, Hajós

Szabadi Adrienn
+36-30/338-7732
adriennszabadi@yahoo.com

Facebook

Szabadi Adrienn vagyok a kalocsai LCF Clubs vezetője.

 

Sokéves világjárás után 2012-ben tértünk haza kisfiammal, aki a spanyol anyanyelve mellett kiválóan kommunikált magyarul és angolul is.

 

Boldogan, büszkén, ugyanakkor irigykedve figyeltem, ahogy szókincse, kifejezőkészsége erőfeszítések nélkül fejlődött és könnyedén, természetesen váltott a nyelvek között.

 

Kell ennél több, vagy meggyőzőbb bizonyíték a kisgyermekkori nyelvtanulás előnyeiről?

 

Miatta kezdtem el keresni a lehetőséget és az életkori sajátosságaihoz illő módszereket melyekkel fejlődését továbbra is segíteni tudnám. Így találkoztam a Kids Clubbal, melynek mindketten azonnal tagjai lettünk. Ő mint a foglalkozásokon aktívan és lelkesen résztvevő kisdiák, én mint lelkes tanár.

 

Azóta is örömmel és mindig mosolygósan megyek Kalocsa város óvodáiba és általános iskoláiba, ahol mindig csillogó szemű és vidám gyereksereg vár.

 

A tematikus nyári napközis táboraink fergeteges hangulata miatt egyre több gyermek érkezik a környékbeli településekről is.

 

Hiszem, hogy az élményalapú módszerek alkalmazásával a tanulás folyamata öröm és számukra észrevétlenül történik, majd  stresszmentes kommunikációt eredményez.

 

Az iskolás csoportjaink számára összeállított anyag pedig jól kiegészíti a közoktatásban elsajátítható tudást és fejleszti a beszédkészségüket.

 

Célom, hogy sikerélményeken keresztül minél több gyermekkel ismertessünk meg idegen nyelveket úgy, hogy közben önbizalmuk is építjük.

 

Szeretettel: Szabadi Adrienn

 

 

 

Gyertek el egy ingyenes próbaórára! Mi szeretettel várunk benneteket!

Nézd meg, hogy hol van lehetőséged a próbaórára! Kattints a képre!

Az oldal sütiket használ, hogy a legjobb élményt nyújtsa. Az Sütik elfogadása gombra kattintva fogadhatja el.