KIDS CLUB TEMATIKUS

NAPKÖZIS TÁBOROK

Tematikus - Angol Nyelvi Napközis Tábor

Kids Club - English is Fun!

Miről szól ez a tábor?

Egy hét vidám angolozás a gyerekek kedvenc témáira építve!

A tábor teljes hetét átszövi az angol nyelv, szinte folyamatos használata,

miközben különleges tudásra is szert tesznek!

Kiknek ajánljuk?

Tematikus táborainkba olyan 4-10 éves kezdő és haladó nyelvtudású gyerekeket várunk, akik szívesen tennének szert új ismeretekre vagy vennének részt egy időutazáson a kalózok, indiánok, lovagok világába!

Hogy miért? És miért a Tematikus?

Az ovis és kisiskolás gyerekek ezekben a táborokban egy különleges, számukra sokszor új „birodalmat” fedeznek fel, hiszen egy képzeletbeli utazásra visszük őket a kalózok, indiánok, lovagok, kémek vagy ősemberek világába! Egy-egy téma kreatív feldolgozásával a gyerekek nem csak az angol tudásukat fejlesztik, hanem nagyon sok új, hasznos dolgot is megtanulnak!

A tematikus táborok célja a gyerekek nyelvtanulás iránti motivációjának fejlesztése, erősítése. Leköti őket az új, különleges és izgalmas téma, így szinte észre sem veszik, milyen sokat megtanulnak angolul.

Természetesen ezekben a táborokban is hűek maradunk a Kids Club alapelveihez, és bármiről szóljon is a táborunk, a hangsúly mindig az életszerű, mindennapi helyzetekben használható angol szókincs, nyelvtudás fejlesztésén van.

Miközben például megismerkedünk a kalózok izgalmas világával, azt is megtanuljuk, hogy milyen eszközökkel és merre utaztak a kalózok, milyen ételeket fogyasztottak a hajóutak során, milyen állatokkal találkoztak és persze a kézműves foglalkozások keretében, nagyon sok remekmű készül, amelyeket a kalóz divatbemutatón a szülőknek is megmutatunk. Ugyanígy a lovag és hercegnő táborban például a különleges ruhák áttekintése során nagyon sok új ruhadarab és különleges kiegészítő nevét tanulják meg a gyerekek, a lovagi ebédek pedig remek lehetőséget biztosítanak számunkra, hogy nagyon sok étellel megismertessük a gyerekeket.

Indián táborainkban nagy élmény a gyerekek számára, hogy milyen sok növény és gyümölcs származik Amerikából, s miközben a totem állatokról tanulunk, sok új állat nevével is megismerkedünk. Henry és Max a két kis kém, a világjáró táborosokat elrepíti a világ különböző tájaira, ahol különleges legendák hőseivel találkozhatnak.

Mini táborainkat a legkisebbek számára dolgoztuk, ki hogy ők is angolozhassanak nyáron is! Számukra félnapos táborokat szervezünk, ahol változatos témákkal fejleszthetik nyelvtudásukat.

A felsősöknek sem hagyjuk, hogy unatkozzanak nyáron, hiszen Teens Summer Intensive táborunkban egy képzeletbeli angliai utazáson vehetnek részt, ahol szinte minden úgy történik, mintha valóban elutaznánk Angliába!

Persze mindez csak ízelítő, hiszen az egyhetes táborokban ettől sokkal, de sokkal több mindenről tanulunk.  Ahogyan az All Inclusive táborainknál is, a tematikus táborokban is nagyon sokféle feladatban vehetnek részt a gyerekek. A játékos angol foglalkozások mellett, kézműves feladatok, mozgásos és csapatjátékok is a táborok részét képezik.

Arról nem is beszélve, hogy a különleges témák, helyek, ahová képzeletben elutazunk, milyen sok mindennel gazdagítják a gyerekek általános műveltségét is!

 

A szülők pedig boldogok, mert gyermekük nem csak angolul tanul, hanem a történelemmel is játékosan ismerkedik, előveszi az otthon fellelhető könyveket, lexikonokat, a nagyobbak pedig esténként az interneten kutatnak a témában!

Jelentkezz, hogy még vidámabb legyen a nyarad! 

Ha igazán tartalmas és mozgalmas nyarat szertnél gyermekednek, akkor számodra a Kids Club angol napközis tábor a tuti választás!

Kedvet kaptál? Érdeklődj a lakhelyeden vagy akár a nagyszülők közelében szerveződő táborainkról

3csiga_200_korbevagott

Email cím*

Név*

Gyermek születési dátuma*

Telefon*

Kérjük válaszd ki a helyszínt, ahol érdekelnek a Kids Club táboraink*

Egyéb megjegyzés

Az Adatkezelési tájékoztatást elolvastam és elfogadom, valamint hozzájárulok, hogy részemre a Kids Club tanfolyamokról tájékoztatókat küldjenek.

[recaptcha]

Az oldal sütiket használ, hogy a legjobb élményt nyújtsa. Az Sütik elfogadása gombra kattintva fogadhatja el.