LCF KIDS CLUB

Budapest XVII.

Elérhetőségek:

Tóthné Csohány Katalin
+36-20/779-6739
csohanykatalin@t-online.hu

Facebook

Tóthné Csohány Katalin vagyok, az LCF Clubs Hungary Budapest, XVII.kerületi  franchise képviselője, a Kids Club XVII. Nyelviskola vezető tanára.

 

Angol- latin szakos tanárként a XVII. kerületben tanítottam hét évig általános iskolában és gimnáziumban. Rákoshegyen élek férjemmel és három gyermekemmel.

 

2008.júniusa óta szervezem és vezetem a Kids Club vidám angol nyelvi klubokat gyermekeknek Rákosmentén. Pedagógusként és anyaként is tapasztaltam, hogy a gyermekek többsége nem szeret nyelvet tanulni, nehéznek, sőt sok esetben reménytelennek érzi, hogy jó jegyet kapjon angolból az iskolában. Ezért kerestem annak a lehetőségét, hogy hogyan segíthetnék nekik és hogyan érhetném el, hogy mosolyogjanak, ha az angolra gondolnak és a nyelvtudásuk is gyarapodjon, élővé váljon. Így találtam rá a Kids Club módszerére, mely beváltotta a hozzá fűzött reményeket, akár először találkozik egy kis óvodás az angol nyelvvel, akár egy nagyobbacska iskolás már több év óta tartó iskolai tanulás mellett vesz részt a játékos nyelvi órákon.  Az első évek kedvező tapasztalatain és az óvodásokkal átélt  sikerélményeken felbátorodva elkezdtem kisebb gyermekekkel is foglalkozni és elindultak a Baby Club és Jazz Mataz angol klubok, melyeken a 3 évnél fiatalabb gyermekek vesznek részt szüleikkel vagy nagyszüleikkel együtt.  Így vált teljessé az álmom: a piciktől a serdülőkig minden korosztályú gyermeket tudunk fogadni a Kids Club XVII. Nyelviskola  angol nyelvi klubjaiba

 

A XVII.kerületben több helyszínen vagyunk jelen, igazodva a gyermekes családok igényeihez, lehetőségeihez. Így szeretném megkönnyíteni a szülőknek és nagyszülőknek , hogy a gyermekeket el tudják vinni a foglalkozásainkra és be tudják illeszteni a mindennapokba.

 

A 2018/2019. tanévben ezeken a helyszíneken várjuk az angolozni vágyó gyerekeket:

 

Rákoshegyi Közösségi Ház

 

Rákoskerti Művelődési Ház

 

Rákosmenti Hétszínvirág Óvoda

 

Rákosmenti Micimackó Óvoda

 

Rákosmenti Piroska Óvoda

 

Czimra Gyula Általános Iskola (Rákoshegy)

 

A nyelviskola vezetőtanáraként és klubvezető tanárként  is elsődleges célom, hogy a gyermekek sikerélményektől boldogan, angol tudásukra büszkén vegyenek részt a foglalkozásokon, hiszen az öröm és a pozitív megerősítés elengedhetetlen feltétele egy idegen nyelv sikeres elsajátításának.

 

Az angol  nyelv beszéd centrikus és játékos tanítása mellett nem titkolt szándékom, hogy a gyermekek együtt játszva, egymásra figyelve egy igazi közösség tagjaiként éljék meg a Kids Club foglalkozásokon töltött időt.

 

Ezt szem előtt tartva szervezek rendezvényeket, programokat és nyáron napközis táborokat óvodásoknak, kisiskolásoknak és tizenéveseknek. Félnapos és egynapos programjaink az ünnepekhez  kapcsolódó tematikával és hangulattal különleges színfoltjai a tanévnek. Évről évre újdonságokkal és meglepetésekkel várjuk ezekre az alkalmakra a gyerekeket,ahol a vidám angolozás mellett az angolszász hagyományok és ünnepi szokások megismerése is a célunk.

 

 Nyári táboraink  pedig megkoronázzák a tanévet: legyen az egy félnapos ún. mini tábor vagy napközis tábor : táborosaink fantasztikus  kalandokat élhetnek át velünk az 5 táboros nap alatt, miközben – a napi több nyelvi foglalkozás hatására- rengeteget fejlődik a nyelvtudásuk is. Mi sem bizonyítja jobban táboraink sikerét, minthogy évek óta visszatérő táborosaink vannak, akiknek szülei a család nyári programját a Kids Club tábor időpontjához igazítják.

 

Az LCF-Kids Club tanfolyamairól, módszeréről, táborairól sok – sok információ található  a honlapon  www.vidamangol.hu  

 

 A 17.kerületi aktualitásokról (tanfolyamok, rendezvények, táborok) a facebook oldalunkon nyújt naprakész információkat.  https://www.facebook.com/KidsClubXVII/

 

Nagy szeretettel  hívom és várom

a piciket, ovisokat és iskolásokat az LCF – KIDS CLUB klubtagjai közé !

Tanuljunk együtt angolul  játszva és vidáman !

„Az angol tanulást még az óvodában kezdtem a Kids Club óráin Csohány Kati nénivel. Rengeteg élményem van onnan. Társaimmal együtt nagyon vártuk minden héten a játékos foglalkozásokat, mert sokat mondókáztunk, énekeltünk és nevettünk együtt. Nem is tűnt tanulásnak, csak egy hatalmas mókázás volt......”
„Óvodás koromtól, minden évben részt vettem a Kids Club nyári táboraiban, ahol az angol tanuláson kívül kézműveskedtünk is. Kedvenceim a környezetvédő, és az indián tábor volt. Idén, 4. osztályban részt vettem a Bendegúz Tudásbajnokság nevű versenyen, ahol először megyei 4. lettem, ezzel részt vehettem az országos döntőben, ahol 9. helyezést értem el.”
Ádám teljes írása Blogunkban olvasható.

Balázs Ádám

4. osztályos tanuló, óvodás kora óta jár Kids Clubba

``Nagyon szeretek külön angolra járni,mert rengeteget játszunk és csak angolul beszélünk. Ha valamit nem tudok Kati néni mindig elmagyarázza.
Azt vettem észre ,hogy sokkal bátrabb vagyok az iskolai angolórán és nem félek tőle, hogy butaságot mondok.
Szerintem sokkal többet tudok a legtöbb osztálytársamnál.
A nyári tábort nagyon várom, mert imádok utazni és mindig egy csomó barátot szerzek!!!``

Petrik Luca

5. osztályos , 1. osztályos kora óta jár a Kids Clubba

Anya:
Kati néni angol óráját szívből ajánlom mindenkinek, aki szeretné, hogy gyermeke stressz nélkül megszeresse az angolt. A gyerekeim évről-évre egyre többet beszélnek, énekelgetnek otthon angolul, teljesen beépült mindennapi életükbe, természetes számukra, hogy más nyelven is megszólalnak az anyanyelvükön kívül. Ha tehetném, én is beiratkoznék 1-1 nyílt óra után. 🙂
Oli:
Kati néni óráit azért szeretem, mert tele van játékkal, és nem kell állandóan írni. Az a legjobb, hogy nincs dolgozat. 🙂

Huszti Eszter

egy ovis és egy iskolás kisfiú anyukája, 4 éve Kids Clubosok és a nagyobbik gyermek, a 2. osztályos Olivér véleménye a Kids Clubról

Kislányom Gini születésétől kezdve tudatosan ismertettük az angol nyelvvel. Mikor közeledett a 3. életévéhez, úgy döntöttünk, hogy keresünk neki egy kicsiknek szóló tanfolyamot. Sok helyet megnéztünk,sok tanítási tervet megismertünk de végül a Kids Club és a képviseletében lévő Tanító Néni nyerte el a tetszésünket. A kislányom izgalommal várta a csütörtöki napokat, amikor végre mehet az angolra. Meglepődve tapasztaltuk, hogy mennyire gyors a fejlődése és sok esetben játék közben, magáról megfeledkezve az angol dalokat énekli, vagy a színek angol és magyar megfelelőjét is elmondja. Nagyon tetszik, hogy fülbemászó gyermekdalok segítik a tanulást és láthatóan nagy gondot fordítanak a tanárok kiválasztására. Nem bántuk meg a döntésünket és annyira megszerettük, hogy nem kérdés, hogy az iskolás éveire is elkíséri a kislányunkat.

Szabó - Donkó Viktória

3 éves kislány édesanyja

Kids Clubos gyerkőc vendégeink mindig mosollyal, sietve érkeznek művelődési házunkba, öröm számunkra, hogy megtalálták azt a játékos tanulási formát, mely élményekkel teli, fejlesztő kikapcsolódást jelent számukra.

Rákoskerti Művelődési Ház

Gyertek el egy ingyenes próbaórára! Mi szeretettel várunk benneteket!

Nézd meg, hogy hol van lehetőséged a próbaórára! Kattints a képre!

Az oldal sütiket használ, hogy a legjobb élményt nyújtsa. Az Sütik elfogadása gombra kattintva fogadhatja el.