LCF KIDS CLUB

ANGOL GYERMEK NYELVTANFOLYAMOK 6 hónapostól 14 éves korig

ANGOL NYELVTANFOLYAMOK GYERMEKEKNEK

6 hónapostól 14 éves korig

KICSIKNEK 6 hó - 3 év

LCF Baby Club

Zenés baba-mama angol foglalkozások 6 - 24 hónapos korig

Megnézem ...

LCF Jazz Mataz 1

Mozgásos, zenés angol foglalkozások piciknek 18 hó – 3 éves korig

Megnézem ...

OVISOKNAK 3 - 7 év

LCF Jazz Mataz 2

Mozgásos, zenés angol foglalkozások 3 – 5 éves korig

Megnézem ...

LCF Happy Jazz Gym

Izgő-mozgó ovis foglalkozások 4-6 éves korig

Megnézem ...

LCF WFE Red Course

Játékos angol tanfolyam nagy ovisok számára 5 - 7 éves korig

Megnézem ...

LCF Green Course

Játékos angol óvodásoknak 3 – 6 éves korig

Megnézem ...

LCF WFE Orange Course

Játékos angol óvodások számára 4 – 7 éves korig

Megnézem ...

NAGYOBBAKNAK 7 - 14 év

LCF – Year 2

Játékos angol tanfolyam 7-9 évesek számára

Megnézem ...

The Kids Club – Year 4

Kommunikatív angol tanfolyam 9-11 éves kisiskolások számára

Megnézem ...

The Kids Club–Year 5

Rendszerező, nyelvvizsgára felkészítő angol tanfolyam 10-13 éves korig

Megnézem ...

LCF Junior Course 1&2

Nyelvvizsgára felkészítő angol tanfolyam 12-14 éves korig

Megnézem ...

The Kids Club–Year 3

Vidám angol tanfolyam 8-10 éves kisiskolások számára

Megnézem ...

LCF – Drama Course

Angol színjátszó tanfolyam 8-11 éves kisiskolások számára

Megnézem ...

LCF Parachute Course

Kommunikatív angol tanfolyam 9 - 11 éves kezdők számára

Megnézem ...

Boldog szülők véleményei:

Kati néni angol óráját szívből ajánlom mindenkinek, aki szeretné, hogy gyermeke stressz nélkül megszeresse az angolt. A gyerekeim évről-évre egyre többet beszélnek, énekelgetnek otthon angolul, teljesen beépült mindennapi életükbe, természetes számukra, hogy más nyelven is megszólalnak az anyanyelvükön kívül. Ha tehetném, Én is beiratkoznék 1-1 nyílt óra után. :)

Huszti Eszter

Kids Club Budapest XVII. kerületi Nyelviskola: www.bp17.kidsclub.hu

Kislányom Gini születésétől kezdve tudatosan ismertettük az angol nyelvvel. Mikor közeledett a 3. életévéhez, úgy döntöttünk, hogy keresünk neki egy kicsiknek szóló tanfolyamot. Sok helyet megnéztünk,sok tanítási tervet megismertünk de végül a Kids Club és a képviseletében lévő Tanító Néni nyerte el a tetszésünket. A kislányom izgalommal várta a csütörtöki napokat, amikor végre mehet az angolra. Meglepődve tapasztaltuk, hogy mennyire gyors a fejlődése és sok esetben játék közben, magáról megfeledkezve az angol dalokat énekli, vagy a színek angol és magyar megfelelőjét is elmondja. Nagyon tetszik, hogy fülbemászó gyermekdalok segítik a tanulást és láthatóan nagy gondot fordítanak a tanárok kiválasztására. Nem bántuk meg a döntésünket és annyira megszerettük, hogy nem kérdés, hogy az iskolás éveire is elkíséri a kislányunkat.

Szabó-Donkó Viktória

Kids Club Budapest XVII. kerületi Nyelviskola: www.bp17.kidsclub.hu

Kati néni óráit azért szeretem, mert tele van játékkal, és nem kell állandóan írni. Az a legjobb, hogy nincs dolgozat. :)

Huszti Olivér 2.osztályos 4 éve Kids Clubos

Kids Club Budapest XVII. kerületi Nyelviskola www.bp17.kidsclub.hu

``Én azért választottam az LCF KIDS CLUB nyelviskolát,mert az órák felépítése játékos, a tanárnő csak angolul beszél a gyerekekhez, és akár otthon is folytathatjuk a tanulást gyermekemmel az online felület segítségével. Az elmúlt év tapasztalata pedig az, hogy Vera nagyon rugalmas és mindig időben tájékoztat a változásokról, segít pótolni a hiányzásokat,sőt helyettem is figyel rá! De ami a legfontosabb, hogy Csenge mindig örömmel megy az angol órákra, szereti a feladatokat, szívesen énekli nekünk a megtanult dalokat otthon, és az elsajátított szavakat is előszeretettel használja a hétköznapokban. Én csak ajánlani tudom Mindenkinek.``

Jáger Ágnes

Kids Club Nagykanizsa Nyelviskola: www.nagykanizsa.kidsclub.hu

Borika a kislányom nagyon szeret a foglalkozásokra járni. Elégedettek vagyunk, nagyon kulturált a nyelviskola, dekoratív. Nagyon kedves családias a kis hangulat. A tanítás, a foglalkozások nagy szakértelemmel történnek. A gyerekek játékosan tanulják, sajátítják el az angol nyelv alapjait. Köszönjük az egész éves munkájukat!

Takács Krisztián

Kids Club Nagykanizsa Nyelviskola: www.nagykanizsa.kidsclub.hu

Gyerekek véleményei:

Nagyon jó volt a Kids Club. Azért volt jó, a Kids Club, mert nagyon sokat játszottunk és sokat tanultunk angolul. Sokat is nevettünk. Hasznos volt az iskolai munkához. Nagyon sokat beszélgettünk. Sok ünnepet tartott meg a tanárunk. Nagyon tetszett az egész év. Nagyon sokat írtunk a könyvekben, és minden nagyon tetszett.

Levente

Azért szeretek a Kids Clubba járni, mert sokat tanultunk és játszottunk. A legjobban a Halloween és a húsvéti party tetszett. Az jó lenne, ha egész órán játszanánk. Szerintem az Andi néni nagyon kedves, és a terem is nagyon jó. És jó lenne, ha az utolsó két napon kimennénk, ha jó idő lenne. És jók voltak az órák is, nekem az tetszett, amikor a járművekről tanultunk.

Máté

Szerintem a Teens Club egy nagyon jó dolog! Az a legjobb, hogy sokat beszélünk, amire nekem a legnagyobb szükségem volt. Nyelvtanilag is nagyon sokat segített! Emellett nagyon-nagyon jól éreztem magam! Remélem jövőre is jöhetek! Egyet sajnálok, hogy nem játszottunk a szőnyegen! Pedig olyan hívogató! Úgyhogy a véleményem: NAGYON JÓ! :))

Viki

Az oldal sütiket használ, hogy a legjobb élményt nyújtsa. Az Sütik elfogadása gombra kattintva fogadhatja el.