Rengeteg élménydús Kids Club nyári tábor vár!

Miért válaszd a Kids Club táborokat?

Rengeteg élménydús Kids Club nyári tábor vár!

summer nyári táborA nyár az utazások, nyaralások időszaka, ugyanakkor az iskolai, óvodai szüneteké is. Ez utóbbi sok családban nem kis fejtörést okoz, hiszen a közel három hónap alatt gondoskodni kell arról, hogy mivel is töltsék gyermekeink a szabadidejüket.

 

A Kids Clubban – gondolva azokra a családokra, akik időben megtervezik a nyarat -, már meg is hirdettük a nyári napközis táboraink időpontjait. Most egy kis segítséget szeretnénk nyújtani ahhoz, hogy miért is érdemes ezeket a táborokat választani.

 

Tanulás és szórakozás egy helyen

 

A szülők többsége azt szeretné, ha egy nyári tábor nem csak a gyermekmegőrzésről szólna, hanem hasznos is lenne a gyermeke számára. A Kids Club táborai pont ilyenek! Egyrészt minden táborunk tematikus (erről még később lesz szó), másrészt mindez angol nyelven folyik. A programokat úgy állítottuk össze, hogy kezdő és haladó angolosok számára is megfelelő legyen, illetve az ovisok és iskolások is találjanak számukra megfelelő szintű, témájú tábort.

 

angol nyári táborMint ahogy év közben a klubjainkban megszokhatták a gyerekek, az angol nyelvet itt is játékos formában adjuk át a táborozóinknak. A délelőtt folyamán kisebb szünetekkel, nagyon sokat játszunk, bővítjük a gyerekek szókincsét, szituációs és mozgásos feladatokat végzünk, miközben igyekszünk szinte teljes egészében a célnyelvet használni. Délutánonként a szabadtéri játékok mellett kézműves foglalkozásokat tartunk, így tényleg mindenki megtalálhatja nálunk a kedvére való elfoglaltságot.

 

Nem csak Kids Clubosoknak!

 

Bár a táborozóink nagy részét a Kids Clubos gyerekek teszik ki, azért akad számtalan nem Kids Clubos gyermek is, aki a Kids Club nyári tábort választja. Olyan ovisokat és iskolásokat is várunk, akik esetleg még nem találkoztak az angol nyelvvel. Nagyon jó alkalom, hogy megismerkedjenek egy másik idegen nyelvvel és megszeressék azt. Aki pedig máshol tanul angolul, azoknak remek lehetőség, hogy egy kicsit más formában találkozzanak vele, az iskolai nyelvtanulástól eltérő módszerrel fejleszthessék nyelvtudásukat, kommunikációjukat.

 

A Kids Clubos gyerekek pedig újra találkozhatnak barátjaikkal, tanáraikkal egy már ismert környezetben, tudásukat pedig elmélyíthetik, fejleszthetik.

 

Színes, érdekes témák

 

Minden Kids Clubos nyári tábor tematikus, ami azt jelenti, hogy az angol nyelv átadása, a játékok, a kézműves tevékenységek egy adott témakörbe ágyazva jelennek meg. Ezeket a témákat próbáljuk évről évre változtatni, bővíteni, hogy aki visszatérő táborozó, az is megtalálja a neki megfelelőt. A szervezésnél figyelembe vesszük a korosztályokat, így szervezünk kimondottan ovisoknak, kisiskolásoknak, és felső tagozatosoknak megfelelő táborokat is. Vannak, amelyekre inkább a kezdő angolosokat várjuk, és vannak, amelyeket már haladó, nagyobb gyermekek számára tartunk. Sőt található nálunk a legkisebb 3-4 éves korosztály számára, szóló félnapos nyári tábor is!

 

Nézzük, milyen témák közül lehet választani:

 

 • Kalóz tábor
 • Indián tábor
 • Lovagok és hercegnők
 • Ősember tábor
 • Egyiptomi tábor
 • Világjáró tábor
 • Kém tábor
 • Környezetvédelmi tábor
 • Művész tábor
 • Dráma tábor
 • Utazás Brittaniába
 • All Inclusive tábor
 • Félnapos tábor

 

A táborok tematikája helyszínenként változó! ITT tudod megnézni, hogy a hozzád legközelebbi Kids Clubban, milyen táborokat szerveznek idén nyáron.

 

Fő a biztonság!

 

A szülők és a mi szempontunkból is a legfontosabb tényező, hogy a gyerekek biztonságban legyenek. Ezért a táborok szervezésénél mindent megteszünk ennek érdekében, és bátran mondhatjuk, hogy az elmúlt több mint húsz évben problémamentesen zajlottak a nyári táboraink. A helyszínek és a szabadtéri programok kiválasztásánál figyelembe vesszük a gyerekek igényeit, és hogy minden esetben balesetmentes körülményeket teremtsünk. Nyár lévén fokozottan figyelünk a folyadékszükségletükre, az árnyékos helyekre, és az egészséges életmódot számításba véve gondoskodunk a mindennapi gyümölcs szükségletükről is.

 

A Kids Club táborokat minden esetben felkészült pedagógusok vezetik, akik gondoskodnak a szeretetteljes környezetről is, és minden igyekezetükkel azon vannak, hogy a kisebb és nagyobb táborozók is élményekkel és emlékekkel telve, vidáman térjenek haza a nap végén!

 

Az eddigi legjobb nyári tábor!

 

A gyerekek visszajelzése mindig szívmelengető. Az alábbi képen olvashatjátok egyik vidám táborozónk véleményét a Kids Club dráma táboráról:

 

nyári tábor

 

“Ez volt az eddigi LEGJOBB táborom. Nagyon jók voltak a foglalkozások. Vicces, vidám, hangulatos. Sok játék idő, de mégis sok angol. Azért jöttem ide, hogy angolt tanuljak, de még valamit tanultam. Lehet VIDÁMAN is tanulni. De a színdarab is jó volt. The little cottage and a big house. Örülök, hogy részt vehettem ebben a csodálatos táborban. Remélem, jövőre is veletek lehetek.” – Kata

 

Ha felkeltettük érdeklődésedet, és nem szeretnél lemaradni a Kids Club táborairól idén nyáron, akkor jelentkezz még ma a helyi képviseletnél, vagy honlapunkon!

 

Cikk szerzője: Vörösné Bélik Andrea

Vélemény, hozzászólás?

Az oldal sütiket használ, hogy a legjobb élményt nyújtsa. Az Sütik elfogadása gombra kattintva fogadhatja el.