LCF KIDS CLUBS

Szigethalom, Taksony, Szigetszentmiklós és Csepel.

Elérhetőségek:

Tóth Andrea
+36-30/329-1813
andrea502@freemail.hu

Facebook

Tóth Andrea vagyok, 2014 óta a szigethalmi Kids Club területi képviselője.

 

Pedagógusként meggyőződésem, hogy a felnőttkori nyelvtanulásnak az alapja az, hogy már kisgyermekkorban megszeressük a nyelvet. Ha szeretünk valamit, azt szívesebben tanuljuk.

 

Úgy gondolom a mai világban elengedhetetlen legalább egy idegen nyelv ismerete. Azzal, hogy segítjük gyermekeinket a nyelvtanulásban, kinyitjuk számukra a világot.

 

Klubjainkban a foglalkozások a gyermekek életkorának megfelelően, kis létszámú csoportokban történik. 2 éves kortól kisiskolás korig indítunk csoportokat.

 

Helyszíneink: Szigethalom, Taksony, Szigetszentmiklós és Csepel.

 

Nyelvoktatásunkat kiegészítik az egyéb rendezvények. Minden évben megrendezzük decemberben karácsonyi partinkat. Nyáron napközis tábort tartunk, nem csak klubtagjainknak.

 

Nagy ovisoknak és iskolásoknak szervezzük a tábort, ahol korosztályuknak megfelelő csoportban tartunk angol foglalkozásokat a délutáni programokon pedig, együtt dolgoznak a gyerekek.

 

Célom az angol nyelv megismertetése és megszerettetése, hogy az iskolai nyelvtanulás már ne jelentsen nehézséget gyermekeinknek és felnőtt korban biztosan használják a nyelvet.

Tomi azért szeret hozzátok járni, mert az órák vidám hangulatban telnek el, igazából nem is tanulásnak fogja fel, hanem kellemes időtöltésnek. És persze a Tanárnénit nagyon kedveli.

Imádja a kislányom az angol órákat, mert nagyon szereti a dalokat és játékokat, melyeket órán játszottok.

Gyertek el egy ingyenes próbaórára! Mi szeretettel várunk benneteket!

Nézd meg, hogy hol van lehetőséged a próbaórára! Kattints a képre!

Az oldal sütiket használ, hogy a legjobb élményt nyújtsa. Az Sütik elfogadása gombra kattintva fogadhatja el.